Szegedi Fecsó hatalmas bejelentést tett, miután megverte Curtist

Szegedi Fecsó nagy bejelentéssel fejezte be a Sztárbox vasárnapi adását.

2023. november 13., 09:31

Szerző:

Szegedi Fecsó volt az egyik verekedő celeb a Sztárbox tegnapi, azaz vasárnap esti adásában. Emlékezetes, hogy a realityszereplő-üzletember egy évvel ezelőtt Amerikában volt a párjával, mert azt szerették volna, hogy kisfiuk az USA-ban szülessen meg. Nos, úgy tűnik, Szegedi Fecsó és Géczi Beatrix szervezhetnek egy újabb tengerentúli utat, ugyanis a Sztárboxba az influenszer-énekesnő domborodó hassal érkezett szurkolni, az üzletember pedig megerősítette: valóban második közös gyermeküket várják.

Szegedi Fecsó és Curtis meccsét alább lehet megtekinteni, a mérkőzés végén derül ki, hogy a párnak megint kisfia fog születni. Szegedi Fecsó első gyermeke szintén kisfiú, az ő édesanyja Vasvári Vivien. Géczi Beatrixnak szintén van egy kisfia egy korábbi kapcsolatból, Medox édesapja a realityszereplőként és rapperként is ismert Mandula Ádám, akinek Orbán Viktor-tetoválás van a vádliján.

Géczi Bea egyébként már az előző gyermeknél is csalódott volt, hogy fiú lett, szóval el lehet képzelni, hogy mit érezhetett, amikor megtudta, hogy harmadjára is kisfiút szül majd. Akkoriban a következőt nyilatkozta:

„a genderpartin egy helikopter aljából szállt fel a füst. A kék a fiút, a rózsaszín a lányt jelképezte. Kicsit csalódott voltam, amikor megláttam a kék füstöt. Már elképzeltem, hogy cuki copfjai lesznek és habos-babos ruhákba öltöztetem. Fecsó előtte azt mondta: Nem, a sas nem csinál verebet. Ő tudta. Viszont kijelentette, hogy két fiút akar és egy lányt, szóval a harmadik majd kislány lesz! Remélem…”

Hát hiába reménykedett, ez a gyermek szintén kisfiú lesz, amint az a frissen posztolt, alábbi videóból kiderül. Igen, ez megint egy gender reveal partyn készült, aminek a nevéből itthon valamiért ki szokás hagyni a középső szót.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)