Szegedi Fecsóéknál jön a baba, de Bea egy kicsit csalódott

Szegedi Fecsó és Bea elárulták, mikor születik meg és milyen nemű lesz a baba.

2022. szeptember 14., 09:47

Szerző:

A Feleségek luxuskivitelben című realityből megismert Szegedi Fecsó és új párja nagy tragédiáról számolt be februárban: Bea tavaly teherbe esett, de elvesztették a kisbabájukat. Most azonban egy örömhír derült ki, nem sokkal a bejelentés után ugyanis Bea újból teherbe esett, hiszen a pár legfrissebb posztja szerint a kismama már a nyolcadik hónapban van, így az első közös baba hamarosan érkezik!

A Bors azt írja, hogy Szegedi Fecsóék kisfiút várnak. A Blondie néven most már énekesnőként/rapperként is ismert Géczi Beatrixnek már van egy kisfia egy korábbi kapcsolatából, és nyilatkozatának van egy igen erős kicsengése, amiből úgy tűnik, hogy az influenszer-anyuka jobban örült volna, ha ezúttal egy kislány érkezne. A babavárópartival kapcsolatban a következőket meséli a lapnak:

„a genderpartin egy helikopter aljából szállt fel a füst. A kék a fiút, a rózsaszín a lányt jelképezte. Kicsit csalódott voltam, amikor megláttam a kék füstöt. Már elképzeltem, hogy cuki copfjai lesznek és habos-babos ruhákba öltöztetem. Fecsó előtte azt mondta: Nem, a sas nem csinál verebet. Ő tudta. Viszont kijelentette, hogy két fiút akar és egy lányt, szóval a harmadik majd kislány lesz! Remélem…”

A páros nyilatkozatából az is kiderül, hogy nem tervezett terhesség volt ez, és amikor kiderült, hogy Bea újra állapotos, először nagyon tartottak tőle, hogy ugyanaz történik, mind tavaly, így sokáig titkolták a terhességet. De végül nem volt semmi komplikáció, úgyhogy Szegedi Fecsóék most boldogan várják első közös gyermekük érkezését.

Szegediék

Szegedi Fecsó szerint megalapozatlan az ő rossz a híre: neki igazából 3 diplomája van

Szegedi Fecsó 18 éves kortól kezdve minden lánynak szilikonmellet csináltatna

Fecsó fegyvertartási engedélyt szerzett: Családom védelmében is használnám a fegyvert

(Kiemelt kép: Szegedi Fecsó Instagramja)