Szegedi Fecsó szerint megalapozatlan az ő rossz a híre: neki igazából 3 diplomája van

Sportolói múltjáról is beszélt, amit kevesen ismernek.

2021. augusztus 2., 11:11

Szerző:

Szegedi Ferencet a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerik a legtöbben, ahol Vasvári Vivien férjeként szerepelt évadokon keresztül. Ők azóta elváltak, sőt, a Fecsó becenéven is ismert üzletembernek júniusban a legutóbbi, 8 hónapja tartó kapcsolata is véget ért. Exe, Bea ekkor megvádolta azzal, hogy kapcsolatuk alatt végig csalta. Szegedi most a Reggeli című műsorban szerepelt kisfiával, ahol először arról beszélt, hogy „a gyerekek mindent kibírnak”, ezért a fiát versenysportra fogja beíratni, mert „azt, hogy ímmel-ámmal hobbiból sportoljon a gyerek, azt kevésbé támogatom, úgyhogy be lesz íratva szépen egy egyesületbe”.

Figyelemre méltó részlete még az alábbi videóban megtekinthető beszélgetésnek az, ahol Szegedi arról beszél, csúnya vitával végződött kapcsolata megtanította arra, hogy nem szabad a médiát beengedni párkapcsolataiba. Hozzáteszi, hogy nehezebben ismerkedik most pont azért, mert a hírek-műsorok alapján egy negatív kép alakult ki róla, szerinte igazságtalanul.

„Elég rossz hírem van sajnos, amiről úgy gondolom, hogy nincs megalapozva. Sokan nem ismerik a valós énemet: versenyszerűen úsztam, magyar bajnok voltam, vízilabdáztam, sportolok, három egyetemet végeztem el, van nyolc cégem, gyerekkel foglalkozom rengeteget”

– műsorvezetői felvetésre Szegedi ezután viccelődve megerősíti, hogy jó partinak tartja magát, legalábbis a mai magyar viszonyok között.

(Kiemelt kép: dfp.hu)