Szegedi Fecsó párja G.w.M-mel közösen mocskolja a férfiakat

Szegedi Fecsó megkérdezte a párját, hogy mit kér karácsonyra, és most itt tartunk.

2022. június 16., 12:27

Szerző:

Szegedi Fecsó párja, Géczi Beatrix zenei karriert kezdett! Az első bejelentés után most jelent meg első klipje, amelyben az idei év legtöbbet emlegetett hazai rappere, G.w.M a vendég. A Feleségek luxuskivitelben című realityből megismert férfi párja Blondie művésznéven szerepel, a dal címe pedig Whoop Whoop.

Kicsit becsapós a cím, mert a szám igazából magyarul van. Ha kíváncsi a szerzeményre, kattintson a play gombra!

Az RTL Klub Fókusz című műsora ötperces riportban dokumentálta a fenti klip létrejöttének történetét. A sztori még tavaly év vége felé kezdődött, amikor Szegedi Fecsó megkérdezte a szerelmét, hogy mit kér karácsonyra. Az üzletember így mesél a dologról:

„nem szeretem azt, hogy pénzzel pumpáljam a páromat. Hanem igenis én megkérdeztem tőle karácsonykor, hogy mi az, amihez kedve lenne, és ő azt mondta, saját számokat szeretne, saját zenét. Kérdeztem, hogy »jó, rendben van, de kivel?« »A G.w.M-mel.« Felhívtam G.w.M-et, megbeszéltük, elmentünk, és most itt tartunk”

Szegedi Fecsó bevallja, hogy párjával szemben neki semmilyen zenei affinitása nincs, de a projektek tető alá hozatalához annál jobban ért. Géczi Beatrix magától sosem próbálta volna meg az éneklést/rappelést, mert nagyon tartott tőle. Sőt, szerelme művésznevét is ő találta ki. Erről maga Blondie beszél az interjúban:

„gondolkoztunk nagyon sok néven, és mivel szőke a hajam, ezért így döntöttünk. Vagyis hát ő, én meg bólogattam rá.”

Szellemes húzás az újdonsült rappernő részéről, hogy miután szőke hajáról neveztette el magát, első klipjében vörös hajjal szerepel. Blondie a következőképpen írja le, hogyan rázódott bele a popszakmába:

„amikor elmentünk elsőnek a stúdióba, akkor hogy énekeljek valamit vagy rappeljek. Hát eléggé féltem, megmondom őszintén. Valamit ott hablatyoltam, de azt mondták, hogy jó, ebből lehet kihozni valamit. Aztán végére meg már azt mondták, hogy már tényleg nagyon jó.”

A számok nagy részét maga Blondie írja, és a riportban elmeséli, mi a fenti dal üzenete:

„úgymond mindig a nőket nézik le, a nőkről beszélnek csúnyán a férfiak. Minden zenében az hangzik el, hogy a nők ilyenek, mindig szidják őket. És én arra gondoltam, hogy miért ne lehetne az, hogy mondjuk a női oldalról is előhozni ezt az oldalt, hogy a férfiak legyenek azok, akiket ugye úgymond mocskolnak. Úgyhogy én szerettem volna ezt Magyarországra elhozni, mert külföldön ez nagyon nagy divat.”

Kiszel Tünde naptárfotóihoz hasonlatosan Blondie videóklipjeiből is mostantól minden hónapban lesz egy új egy egész évig, merthogy 12 dalt rögzítettek.

Szegedi Ferenc, Géczi Beatrix & Varga Márk

Szegedi Fecsó szerint megalapozatlan az ő rossz a híre: neki igazából 3 diplomája van

Fecsó menyasszonyának drámai vallomása: Napokon át csak sírtam, műteni is kellett

G.w.M kifakadt az újabb kritika után: Ezúton is küldöm a csókom az irigy kutyáknak

(Kiemelt kép: Blondie Instagramja)