Szegedi Fecsó menyasszonyának drámai vallomása: Napokon át csak sírtam, műteni is kellett

Szegedi Fecsó menyasszonya, Bea elmondta, hogyan veszítette el kisbabáját.

2022. február 16., 07:44

Szerző:

Szegedi Fecsó menyasszonya, Bea megrázó vallomást tett közzé az Instagramon hétfőn: elveszítette kisbabáját. Az üzletember-médiaszemélyiség és influenszerként ismert szerelme most a Blikknek és a Borsnak nyilatkozott bővebben a tragédiáról.

A pár megerősíti, hogy nem tervezték a babát, de nagyon örültek a terhesség hírének, alig várták, hogy a 12. hét után megoszthassák azt barátaikkal és követőikkel.

„Az orvos azt mondta, pihenjek, nagyjából egész nap az ágyban kellett volna feküdnöm, emellett rengeteg gyógyszert is szedtem, amitől nagyon vizesedtem, az látszott rajtam egy korábbi interjún is, amiért rengeteg bántást kaptam. A külsőm miatt gúnyoltak, de akkor sem mondtam semmit”

– Bea minden bizonnyal a tavaly áprilisi RTL-es interjúról beszél itt.

Mielőtt azonban a terhesség 12. hetéig eljuthatott volna, bekövetkezett a tragédia.

„Aztán váratlanul megtörtént a baj, nagyon véreztem, spontán elvetéltem. Először úgy volt, hogy nem kell megműteni, de később belázasodtam, operációra volt szükség. Fontos ilyenkor, hogy minden távozzon a méhből, mert ha nem így van, akár vérmérgezést is kaphat az ember”

– emlékszik vissza Bea. Hozzáteszi, ha 9 hónapig ágyban fekve gyógyszeres kezelést kapott volna, talán lett volna esély a baba életének megmentésére, de ezt az orvos sem javasolta.

„Napokon át csak sírtam, műteni is kellett. Fizikailag és lelkileg is rossz állapotba kerültem, de úgy voltam vele, inkább menjen el, mint megkockáztassam, hogy egész életére kerekesszékbe kerüljön”

– indokolja Bea ezt a roppant nehéz döntést.

Ez a tragédia is közrejátszott abban, hogy megromlott közte és Szegedi Fecsó között a viszony, és egy időre szakítottak is, de később újra egymásra találtak, és most már Las Vegas-i esküvőjüket tervezik.

Amerika!

Szandi lánya elhagyta az országot, már San Franciscóból posztolt

Tóth Gabi férje Amerikában akart dolgozni, bilincs lett a vége

Gombos Edinát gyilkossági ügyben hívták be a bíróságra az USA-ban

(Kiemelt kép: Szegedi Fecsó Instagramja)