Szegedi Fecsó 18 éves kortól kezdve minden lánynak szilikonmellet csináltatna

Vicceskedő hangulatban indult a nyaralás: a médiaszemélyiség párja elővette pucér mellét a repülőn.

2021. szeptember 19., 11:10

Szerző:

Szegedi Ferenc üzletembert a tévénézők a Feleségek luxuskivitelben című realityből ismerték meg Vasvári Vivien férjeként. A Fecsó becenéven is ismert médiaszemélyiség azóta elvált, és új kapcsolata lett Géczi Beatrixszel, akivel idén nyáron egy időre szakítottak, de azóta már kibékültek és újra együtt vannak. Sőt, a hétvégén együtt indultak egy spanyolországi nyaralásra. Szegedi Fecsó szerelme ebből az alkalomból a következő fotót tette ki az Instagramra: a repülőn csókolóztak éppen.

Sőt, amint az az automatikusan eltűnő Instagram-sztorikból kiderül, nemcsak csókolózás volt, hanem Bea az egyik mellét is elővette.

„Csöcs on the board!”

– írja Szegedi Fecsó egy sírva nevető szmájlival. A pár a későbbi sztorikban folytatja a viccelődést a témával, először Szegedi Fecsó vállalja, hogy megmutatja saját mellbimbóját is, ezt természetesen nem kell kicenzúrázni az Instagramon. Majd a politikusokat parodizálva a médiaszemélyiség a következőket mondja.

„Programom első pontja: szilikoncicit minden lánynak 18 éves korától folyamatosan! Alanyi jogon!”

Bea ezt követően több rajongói reakciót is megosztott szintén Instagram-sztoriban, volt például, aki azt írta erre, hogy a kisfia biztosan büszke lesz arra, hogy édesanyja a mellét mutogatja a repülőgépen, majd az Instagramon. Bea válasza a kommentelőnek:

„ezt szopta egy évig!”

Más viszont azzal viccelt, hogy jelentkezik a saját alanyi jogon járó szilikonimplantátumáért, megint más pedig azt kívánta, hogy Szegedi Fecsó szavai „legyenek nemzeti törvénybe foglalva”.

(Kiemelt kép: Szegedi Fecsó Instagramja)