Nem fogja elhinni, melyik hazai realitysztárnak van Orbán Viktor-tetoválás a vádliján!

Orbán Viktor felől jó energiákat érez, Szíjjártó Pétert hatalmas fazonnak tartja az egykori realitysztár.

2023. május 11., 11:05

Szerző:

Egy friss, egyórás celebbeszélgetés végén némileg váratlanul kerül szóba Orbán Viktor és Szíjjártó Péter. Lakatos Levente youtuber kérdez rá eheti interjúalanya tetoválásaira, aki ennek kapcsán mond néhány mondatot a politikai nézeteiről.

Mandula Ádámról van szó, aki annak idején az Aranypart című realityben tűnt fel, de szerepelt az Éden Hotelben is akkori párjával, akivel többször szexeltek a kamerák előtt. A fiatalember később rapperként is ismertté vált: egyik aranypartos szereplőtársával, Levivel zenéltek együtt Golden Coast néven.

Amint arra az alábbi interjú is kitér, Mandula Ádám élete az utóbbi években azért nemcsak a szereplésről és a zenéről szólt. Az egykori realitysztárnak ugyanis rengeteg problémája volt, elsősorban az alkohollal és más drogokkal. Egy időben az USA-ban élt, ahol letartóztatták, hónapokra börtönbe került, majd kiutasították az országból, így haza kellett térnie.

Mandula Ádám egy hatéves kisfiú édesapja. Az anyuka az a Géczi Beatrix, aki az utóbbi időben azért szerepelt a hírekben, mert most már az ex-luxusfeleséges Szegedi Fecsó párja. A két szülő között azonban igencsak megromlott a kapcsolat. Szinte napra pontosan két évvel ezelőtt volt, hogy a TEK elvitte Mandula Ádámot, miután az interneten fegyvernek látszó tárggyal, szemlátomást kábítószer hatása alatt megfenyegette gyermeke anyját. Géczi Beatrix ekkor a következőket nyilatkozta kisfia apjáról, amint azt a Velvet akkor megírta:

„legutóbb például élőben vágta szét a kezét, majd a vérével összekente az arcát és az asztalt, de szemmel láthatóan tudatmódosítók hatása alatt van. Sőt, egyszer még egy vascsővel is szétverte a kocsimat és sajnos engem is többször is bántalmazott.”

Miután ezeket a történeteket végigveszik Lakatos Leventével, az alábbi interjúban Mandula Ádám a tetoválásaira vonatkozó kérdésekre válaszolva vall politikai nézeteiről. Az arcán egy „ősmagyar kereszt” van, a vádlijára pedig Orbán Viktor portréját tetováltatta.

„Nagyon szeretem az Orbán Viktort, megmondom őszintén. Én mindig úgy voltam vele, akármikor bekapcsoltam a tévét, néztem egy előadását vagy riportját, mindig felkaptam a fejemet. Jó energiákat érzek őfelőle. Ugyanígy vagyok mindenkivel abból a részből. Mint például a Szíjjártó Pétert is óriási nagy fazonnak tartom”

– mondja Mandula Ádám.

A realitysztár-rapper erre megkapja azt a kérést is, hogy egyet is ért-e az ezen politikusok által képviselt nézetekkel, amire ezt válaszolja:

„igen, abszolút fogom a pártjukat, igen. Mindenben egyetértek velük.”

Mindezt az alábbi videó 53. percében lehet meghallgatni.

(Kiemelt kép: Orbán Viktor Facebookja)