Szegedi Fecsóék babája korábban érkezett: Egyedül kellett mennem szülni, egy vadidegen országban

Szegedi Fecsóék Amerikában vannak, Géczi Beánál váratlanul jelentkeztek a fájások.

2022. október 19., 09:53

Szerző:

A múlt héten született meg a Feleségek luxuskivitelben révén ismertté vált Szegedi Fecsó, és mostani párja, Géczi Beatrix első közös gyermeke, egy kisfiú. A pár mindkét tagjának van már gyermeke korábbi kapcsolataikból, az örömhírt a múlt héten jelentették be.

Most a kismama a Bors című lapnak nyilatkozott, és elmeséli, hogy programozott császármetszésre mentek ki Amerikába, mert azt akarták, hogy kisfiuk kint szülessen meg. A babának tegnap, azaz október 18-án kedden kellett volna megszületnie, de ehhez képest már a múlt héten megérkezett.

„Amikor szombat reggel felkeltem, észrevettem, hogy vérzek. Bementünk a kórházba, megvizsgáltak, két ujjnyira voltam tágulva, de mondták, hogy ez nem olyan sürgős, menjek haza nyugodtan”

– meséli a popvilágban Blondie-ként is ismert médiaszemélyiség arról, hogyan kezdődött az egész 4 nappal a vártnál korábban. Bár szombat délelőtt hazaküldték, aznap este elkezdődtek a fájások, miközben Géczi Bea nagyobbik fiára, Medoxra vigyázott:

„egyre erősödtek az összehúzódások, 10 óra körül már 4 percenként jöttek. Nem bírtam tovább, olyan fájásaim voltak, hogy nem igazán voltam már képben, szóltam Fecsónak, hogy azonnal menjünk be a kórházba!”

Összességében kifejezetten nehéz élményként írja le Géczi Bea a történeteket annak ellenére, hogy nyilván kezdettől fogva az volt a terv, hogy Miamiban szül majd:

„Medi velünk volt hétvégén és úgymond senkink nincs itt kint. Egy barátunk vigyázott volna rá kedden, de mi szombaton éjfél körül értünk be a kórházba. Medit persze nem engedték fel a szülőszobára, Fecsó vigyázott rá, úgyhogy egyedül kellett mennem szülni, egy vadidegen országban. Nagyon kemény volt!”

A kismama rengeteget mesél arról, hogy hogyan ment a szülés, és hogy milyen a négynapos kisfiú. Ezekből a nyilatkozataiból álljon itt még egy részlet:

„az egyik ápoló mondta, hogy felveszi nekem videóra az egészet, tök aranyos volt! Hajnali kettőkor született meg a kicsi, de Fecsó csak másnap reggel 8-kor jöhetett be Medivel. Azt mondta, talán jobb is, hogy nem volt bent, mert nem bírta volna a vért.”

Szegedi Fecsó friss Instasztorijából kiderül, hogy az újszülöttet tegnap egy fotózásra vitték.

(Kiemelt kép: Szegedi Fecsó Instagramja)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.