Ivancsics Ilonát mintha kicserélték volna: elárulta hány kilót fogyott és hogyan

Ivancsics Ilona azt mondja, nem volt önuralma, nem tudta abbahagyni a zabálásokat.

2024. január 5., 08:57

Szerző:

Ivancsics Ilona a TV2 vendége volt, ahol a Mokka című műsorban mesélte el életmódváltásának a történetét. A Szomszédokkal országos ismertséget szerzett színésznő igen nehéz időszakon van túl, a válásáról talán ön is hallott már (de ha mégsem, ajánljuk figyelmébe a kapcsolódó cikkeket).

Ivancsics Ilona arról számol be, hogy a nehéz időszakok stressze, feszültsége arra sarkallja őt, hogy többet egyen, ez vezetett az elhízáshoz. Így fogalmaz:

„stresszevő vagyok, és valóban egy nehéz időszakon vagyok túl. Az estéim arról szóltak, hogy zabálás, zabálás, zabálás, és láthatatlan módon feljöttek rám azok a bizonyos kilók... Amikor előadás előtt próbáltam felhúzni a cipzáromat, és nem jött rám a ruha, azt mondtam, most ezt befejezzük!”

Ivancsics Ilona azt mondja, végül egy „gyógynövényalapú lehetőséget” talált, aminek segítségével végül 10 kilót sikerült leadnia. Ennek a bizonyos szernek a hatását a következőképpen írja le:

„nem volt önuralmam, nem tudtam ezeket a zabálásokat elhagyni, de ennek a gyógynövényi alapanyagnak olyan összetevője van, ami felelős azért, hogy ezt a farkasétvágyat kontrollálja.”

Persze a szer azzal együtt volt hatásos, hogy Ivancsics Ilona mindent megtett azért, hogy a lehető legkevesebb felesleges kalóriát vigyen be, ami mellé rendszeresen mozgott is. Alább találja a teljes interjút.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)