Ivancsics Ilona elárulta, miért ment tönkre a kapcsolata 15 év után az élet- és pályatársával

Ivancsics Ilona, akit a legtöbben a Szomszédokból ismernek, már lassan egy éve van egyedül.

2023. november 8., 10:26

Szerző:

Ivancsics Ilona a múlt hónapban lett 63 éves, és a színésznő igen nehéz évet tud maga mögött. 15 év után véget ért a kapcsolata, és ezzel együtt a színtársulata is tönkrement. A Szomszédok Vágási Jutkája most a hot! magazin számára nyilatkozott az elmúlt időszakról.

Ivancsics Ilona többek között azt mondja a lapban, hogy a párjával, Sebők Péterrel a kapcsolatuk amiatt ment tönkre, mert együtt is dolgoztak, és ez rengeteg dolgot megnehezített:

„a színház is összekapcsolt minket, ettől bonyolultabb volt minden: a közös munka, az e miatti viták, hogy mindketten maximalisták vagyunk... Végül békében váltunk el, nem haragszunk egymásra. Azóta egyedül vagyok, ezt is meg kellett tanulni, az elengedést is. Hatvanéves koromig mindig volt valaki mellettem.”

A színésznő a legszívesebben egy nagyobb társulathoz csatlakozna, de amíg ez nem lehetséges, egy-kétszemélyes darabokat keres: például Ábrahám Edittel van egy közös estjük. Ivancsics Ilona nemrég Palik Lászlóéknak is beszélt ezekről a dolgokról, alább találja a videós interjút.

(Kiemelt kép: YouTube/Palikék Világa by Manna)