Ivancsics Ilona 9 év után visszakapta a fiát, örömhírről számolt be

Ivancsics Ilona boldog, mert a fia hazaköltözött Magyarországra.

2023. október 4., 05:59

Szerző:

63 éves lett Ivancsics Ilona. A színésznő boldogan ünnepelte a születésnapját, ugyanis a fia, Csernák Bence 9 év után visszaköltözött Magyarországra. A fiatal férfi szabadúszó fotósként dolgozik, és úgy döntött, hogy a főbázisa Budapest lesz, de korábban élt Angliában és Barcelonában is.

„Elmondhatatlanul boldog vagyok, hogy ismét ilyen közel lesz hozzám. Az elmúlt napok azzal teltek, hogy segítettem neki pakolni, berendezkedni a lakásába, illetve együtt ebédeltünk. Nagyon szeretek főzni, de amíg egyedül voltam, nemigen volt hozzá kedvem, most viszont lesz végre kire”

– mesélte Ivancsics Ilona a Blikknek, aki szerint a fiának jót tett a külföldön töltött időszak, de szerinte neki is szüksége volt arra, hogy hazatérjen.

A színésznő úgy érzi, hogy képes továbblépni az elmúlt két év történésein is, ugyanis 15 év után szakítottak a volt párjával, valamint anyagi okok miatt fel kellett számolnia a szentendrei színtársulatát. Ivancsics Ilona most már pozitívan tekint a jövőbe.

„Nincs gondom a korommal, mert az gondolom, letagadhatok néhány évet, ezért nem zavar az idő múlása. Lelkileg megviselt az elmúlt két év, de sikerült felállnom és újjászületnem,s most jutottam el oda, hogy ismét jól vagyok, jól érzem magam a bőrömben. Nem kell már szoronganom, aggódnom, minden a helyére került, és – mondhatni – egy új Ilona lettem”

– mondta  a lapnak a színésznő.

(Kiemelt kép: Youtube - Palikék világa by Manna)