Nem fogja elhinni, melyik rapper szerepelt anno a Szomszédokban! Azt is elmondta, mennyit kapott egyetlen jelenetért

Annak idején a Szomszédok egyik jelenetében tűnt fel, nemrég a Nyerő Párosban, legutóbb pedig a Szerencsekerékben. Hiába, változnak az idők.

2024. január 4., 10:54

Szerző:

A Szomszédok sztárjaként konferálta fel Kasza Tibor a Szerencsekerék tegnapi adásában Young G Bécit, akit sokan a Való Világ vagy a Nyerő Páros játékosaként ismernek, mások rapperként megjelentetett dalait szeretik. Azt viszont kevesen tudják róla, hogy annak idején gyerekként feltűnt a Szomszédok egy jelenetében is. Young G Béci posztolta az erről készült fotót évekkel ezelőtt, amint azt a 24.hu ki is szúrta.

Most a Szerencsekerékben Young G Béci a következőket meséli az Etussal, azaz a két éve elhunyt Csűrös Karolával közös jelenetről:

„egy roma srác kellett, mert egy roma apuka volt a szereplő. És megverték és kórházba került és én voltam a gyermeke. És nagyon jó volt, mert az anyu vitt el. [...] A kilencvenes években volt, és ötezer forintot kerestem. [...] Én egy fagyit kaptam abból az ötezresből, az anyu lenyúlta az összes többit.”

Mint Young G Béci elmondja, bár csak egy akkor pár forintot érő fagyit kapott meg a keresményéből, nagyon jó élmény volt a számára a forgatás. Alább tekintheti meg az adásrészletet.

(Kiemelt kép: Young G Béci Instagramja)