Az RTL sztárja 2 hónap alatt 16 kilót fogyott: Nem akartam azt nézni a képeken, hogy vágósúlyban vagyok

Az RTL realityjeiből ismert Osváth Zsoltnak nemrég volt az esküvője: elárulta, milyen módszerrel fogyott ennyit.

2023. szeptember 25., 08:44

Szerző:

Osváth Zsolt rengeteget fogyott, méghozzá meglepően gyorsan! A fiatalembert a legtöbben az RTL realityjeiből ismerik: benne volt a Való Világban, aztán tavaly pedig A Konyhafőnök VIP-ban tűnt fel. Az alábbi képet a hétvégén újra kitette Instasztoriba azzal, hogy amióta ez a fotó készült, 16 kiló ment le róla.

Osváth Zsolt és kedvese, Patrik a múlt héten jelentették be az alábbi poszttal, hogy összeházasodtak, rengeteg fotót publikálva az esküvőről. A reality- és YouTube-sztár megjegyzi, hogy a fenti és az alábbi képek között 16 kiló a különbség.

A fogyásáról a következőket írta a hétvégén, elárulva, milyen módszerrel fogyott ennyire sokat:

„a két kép között 2 hónap, 1 esküvő és -16 kiló telt el. Norbi Update nélkül. Mindig csak arról számolok be, hogy dagadt vagyok, szóval hátha motivál titeket az is, ha kevésbé dagadt vagyok. [...] Egyszerűen nem akartam öreg koromban azt nézni az esküvői képeken, hogy vágósúlyban voltam, akartam, hogy az unokák lássák, hogy a papa rendben volt. Tudom, Photoshop, de ennek eddig sem voltam a híve. Így nem zabáltam, és eljártam rendesen edzeni. Nyilván túltoltam és a 16 kiló ennyi idő alatt sehogy sem volt egészséges, de ez érdekelt a legkevésbé. Amúgy meg 2 vissza is jött, de most, hogy láttam, képes vagyok rá, már van hozzá kedvem.”

Még drasztikusabb fogyókúráról számolt be a hétvégén Pintér Tibor, ő azonban nem egy esküvő, hanem egy szerep kedvéért diétázott extrém módszerrel.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/A Konyhafőnök VIP)