Schobert Norbert és Rubint Réka döntöttek: nincs többé Norbi Update Zrt.

Schobert Norbert és Rubint Réka hatalmas döntést hoztak cégükkel kapcsolatban.

2023. június 22., 08:04

Szerző:

Példátlan átalakuláson megy keresztül Schobert Norbert birodalma, a Norbi Update életmódcég. Bár az egykori edző ragaszkodik ahhoz, hogy csak átszervezésről van szó, jó ideje arról szólnak a pletykák, hogy csődbe mehetett a részvénytársaság. A pénzügyi helyzetet mindenképpen súlyosbítja a nemrégiben kiszabott 40 millió forintos bírság, amit Schoberték vagy nem tudnak, vagy nem akarnak befizetni. Közben állítólag egy hitelezőjük még felszámolási eljárást is indított ellenük.

Mindeközben részvényesi közgyűlést tartottak a cégnél, amin csak a két legnagyobb részvényes jelent meg: Schobert Norbert és felesége, Rubint Réka. Ők ketten rendelkeznek ugyanis a részvények többségével, így nincs másra szükségük, hogy határozatot hozzanak a társaságot illetően.

Azt írja a Blikk című lap, hogy a két főrészvényes úgy döntött, hogy a cég megváltoztatja a nevét, és kikerül a cégnévből az alapítóra való utalás. A Norbi Update Zrt. neve május 31-re visszamenőleges hatállyal változott meg, azaz a múlt hónap vége óta Schoberték vállalkozásának a hivatalos neve Free Group Kereskedelmi Zrt.

A döntés indokolásában a lapértesülések szerint szerepel, hogy:

„átszervezik a gazdasági tevékenységüket.”

Ezzel nagyjából párhuzamosan ki is került az Update szó Schobert Norbert instagramos nicknevéből, most már Schobert_Norbi_official néven posztol, de bemutatkozása továbbra is tartalmazza a linket az Update honlapjára, ahol továbbra is az Update márkajelzéssel ellátott termékeket kínálják, így egyelőre nem tűnik úgy, hogy a termékek nevét is meg kívánnák változtatni a cég átnevezésével együtt.

(Kiemelt kép: Schobert Norbi hivatalos Instagramja)