Édesapja haláláról vallott Szabó Győző: 52 évesen lettem felnőtt

Szabó Győző két éven belül vesztette el mindkét szülőjét.

2022. április 5., 07:18

Szerző:

Egy nappal a 80. születésnapja előtt hunyt el Szabó Győző édesapja. A színész akkor egy kis gyertyát ábrázoló fotóval tudatta édesapja halálát a közösségi-oldalán. Szabó Győző két évvel ezelőtt az édesanyját is elveszítette. 

„Most már nincsenek szüleim. Egy nagyon kedves barátom azt mondta, amikor részvétet nyilvánított, hogy most lettem felnőtt. Ez egy régi bölcsesség, bár én nem ismertem, de teljesen igaz: 52 évesen lettem felnőtt”

- nyilatkozta a Blikknek a színész.

A színész számára a legfájóbb, hogy az édesapja pont a 80. születésnapja előtt hunyt el, a család pedig egy éttermi összejövetelt is szervezett, hogy megünnepeljék a kerek évfordulót és az ő Jászai Mari-díját. 

„Tizenöt főre foglaltunk asztalt vasárnapra, de szombaton teljesen váratlanul elment. Nem voltunk rá felkészülve, még előtte is beszéltem vele telefonon. Jó formában volt, nem volt semmi baja. Hirtelen lett rosszul, a mentősök pedig már nem tudták visszahozni. A szíve vitte el, de nem szívroham volt”

- folytatta a lapnak Szabó Győző.

A színésznek arra azonban nem volt ideje, hogy belemerüljön a gyászba, ugyanis édesapja halálának a napján is egy előadásra kellett mennie, méghozzá egy vígjátékot adtak elő. A Blikknek elárulta, hogy most próbál a munkára fókuszálni és a rossz érzéseket elengedni. Hozzátette, hogy a családja a mindenben támogatja.

„Az élet megy tovább, feleségem és három gyerekem van, ők mindenben támogatnak. És ott a színház, ahol teljesítenem kell. Apukám halála napján egy vígjátékban kellett játszanom délután, és azóta is mindennap”

- mondta.

A színész számára édesanyja halála még nehezebb volt, ugyanis az idős asszony pont a koronavírus idején került kórházba, ezért a halála előtt nem lehetett látogatni Nyíregyházán, valamint a temetés szervezése is elhúzódott. 

Ezeket se hagyja ki!

Lakatos Márk a választás eredményéről: Magyarország elszigetelődött

Fotó: ezért volt fontos a tegnapi nap Tóth Vera életében

Kiderült: ez az egyetlen ok, amiért Gianni Annoni és Zita különválnának

(Kiemelt kép: Szabó Győző Instagramja)