L.L. Junior és Dárdai Blanka a kapcsolatukról vallottak: Sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit

L.L. Junior és Dárdai Blanka éppen Amerikában vannak, és a Duna-parton adtak interjút.

2024. március 19., 08:58

Szerző:

L.L. Junior és Dárdai Blanka napok óta New Yorkból posztolnak az Instagramon.

Nemcsak a klasszikus nevezetességeket nézik meg, hanem hétköznapibb helyekre is ellátogatnak, mint például ez a piac.

És miközben kint vannak, addig a hétfő esti Fókuszban olyan riportot sugárzott az RTL, ami szemlátomást a Dunakorzó valamelyik szállodájában készült. A zenészpár mindenesetre a párkapcsolatukról beszél az alább megtekinthető videóban. Dárdai Blanka azt említi, hogy L.L. Junior 18 évvel idősebb nála, de nem emiatt voltak problémáik a szerelmük kezdeti fázisában:

„szerintem sokan azt hiszik, hogy mi a korkülönbség miatt vitáztunk ennyit, vagy emiatt volt ilyen hullámvölgyes a kapcsolatunk. Hogy van egy alá-fölé rendeltség, de egyáltalán nincs. Teljesen máshol tartottunk, amikor találkoztunk. Én éppen kialakítottam az életemet, ő meg rengeteg minden túl volt.”

A rengeteg minden alatt többek között L.L. Junior válása értendő: az interjúban említi, hogy Körtvélyessy Kingával egy szerződést írtak alá arról, hogy nem beszélnek egymásról a médiában. A rapper ráadásul hozzáteszi, hogy nemcsak a válása nehezítette meg a kapcsolatukat eleinte, hanem a rendkívüli médiaérdeklődés is.

„Még ki sem alakult, amikor már hívtak emiatt az újságírók. Azért tagadtam először, mert akkor tényleg még csak pislákolt volna valami, és persze azt hittem, hogy mi kollégák vagyunk”

– emlékszik vissza L.L. Junior.

De azért, úgy tűnik, mostanra a helyükre kerültek a dolgok, és rapper kész feleségnek, asszonynak nevezi a párját az interjúban. Dárdai Blanka a következőképpen írja le közös életüket:

„összefolyt az életünk, tehát hiába van külön lakásom – és örülök neki, hogy van –, hétfőtől a csütörtökig én ugyanúgy a gyerekekkel vagyok, ugyanúgy ezt az életet élem, ugyanúgy velük vagyok.”

Alább tudja megnézni a teljes interjút.

És ha már szóba kerül az interjúban L.L. Junior válása, érdemes felidézni, mit nyilatkozott a Fekete vonatból is ismert zenész, amikor hosszú pereskedés után hivatalosan is elválasztották őket egymástól Körtvélyessy Kingával

„Nyilván sokkal könnyebb most minden, több energiám van magammal és a dolgaimmal foglalkozni, ami felszabadító érzés. Van bennem szomorúság is persze, hiszen egy tönkrement házasság mindkét fél számára kudarc. Számomra is az”

– mondta tavaly októberben L.L. Junior a Bors című lapnak. Hozzátette:

„biztos vagyok benne – és szerintem Kinga is így gondolja –, hogy mindkettőnk életét meghosszabbítottuk azzal, hogy elengedtük egymást.”

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)