Reviczky Gábor szerint nem probléma a 19 év korkülönbség a feleségével: 46 éves voltam, amikor az első gyermekünk megszületett

Reviczk Gábor a házasságairól beszélt.

2024. március 11., 14:03

Szerző:

Reviczky Gábor és Udvaros Dorottya újra esküvős jelentett forgattak A mi kis falunkhoz, és ennek apropóján a saját esküvőikről is meséltek. Illetve Udvaros Dorottyának nem nagyon volt miről mesélnie, csak azt fejtette ki, hogy ő nem tartja fontosnak, hogy papírja legyen arról, hogy valakit szeret, ezért soha nem házasodott meg, még gyermeke apjával sem.

Végülis Reviczky Gábor sem házasodott meg egyszer sem önszántából, de mégis összejött neki négy kézfogó. Egyszer a menyasszonya kényszerítette, egyszer a leendő apósa, kétszer pedig a baba érkezése. Így mesél erről:

„a negyedik házasságomban is előbb született meg a két gyermek, tehát leányanyaként működött a feleségem, és a második gyermek megszületése után tűztük ki a házasságot, és azt is úgy, mert ez jól működött, és a mai napig jól működik, hogy 1999. december 31-re kértük meg az anyakönyvvezetőt, hogy jöjjön be a polgármesteri hivatalba, mert a következő naptól már ezer éve ismertük egymást. Ezzel is jelezni akartam, hogy ez egy örök és egy végleges kapcsolat, mert ez nagyon jól működik a mai napig is.”

Reviczky Gábor elmondja, hogy 46 éves volt, amikor mostani feleségével megszületett az első közös gyermekük, de arra a kérdésre, hogy a későbbi felesége hány éves volt ekkor, ezt válaszolja:

„19 év differencia van köztünk, matekból nem vagyok jó.”

Nos, a helyes válasz 27, de inkább nézzük Reviczky Gábor sztorijait az első 3 házasságkötéséről. A legelső esetben volt nagy szerepe a dologban a leendő apósnak:

„az első feleségem apja vadász volt, és rájött, hogy a színészházban nálam van a lánya. Már egyszer megfenyegetett, hogy vigyázzak, mert puskája is van! Odajött a színészházba, kinyitottam az ajtót, és odanyújtott a hasamhoz egy kést. A feleségem meg kiugrott az ablakon. Tulajdonképpen ez egy kényszerházasság volt. Megígértem neki szóban, hogy természetesen elveszem a lányát.”

Reviczky Gábor egyik felesége Sir Kati színésznő volt. A színész a következő két esküvőjéről így mesél:

„a második házasságom is már a gyermek megszületése után történt meg. A harmadik házasságom szintén kényszerházasság volt. Én magam lepődtem meg a legjobban, hogy ki volt tűzve az esküvő napja hasonló körülmények között... a polgármesteri hivatalban. Ellopta a személyi igazolványomat és bejelentette. Nem is tudom, hogy tudták elfogadni. Nem értem a mai napig sem, de végülis így értesültem, hogy nekem esküvőm lesz nem tudom, mikor! ...pénteken!”

A teljes interjút alább lehet megtekinteni, A mi kis falunk forgatásakor a színfalak mögött készült felvételek teszik különösen érdekessé.

(Kiemelt kép: RTL/Fókusz)