Sokkolóan fiatal volt: Reviczky Gábor elárulta, hány évesen szokott rá a cigarettázásra

Reviczky Gábor továbbra sem hagyta abba a dohányzást, de mondott valamit, ami még sokkolóbb.

2024. január 23., 09:12

Szerző:

Reviczky Gábor decemberben tett nagy bejelentést: legyőzte a rákot. A 74 éves színésznél csontrákot és áttéteket diagnosztizáltak, de vállalta a kemoterápiát és meggyógyult, pedig a cigarettát sem tette le.

A dohányzásról, illetve arról, hogy a rák ellenére miért nem hagyta abba, korábban ezt nyilatkozta:

„én már annyit szívtam! Egy professzorbarátom azt mondta, csökkenteni lehet, ha viszont abbahagyom, másfél hónap múlva meghalok. Na, azt nem! A nagyapám volt erős dohányos. Közölte is vele az orvos, hogy Reviczky bácsi, ha nem teszi le a cigarettát, akkor le kell vágnunk az egyik lábát. S akkor elnyomta. Ami pedig a sört illeti: naponta három liter vizet kellene innom. Nem tudok. Kérdeztem az orvost, mit csináljak. Sörben lemegy, árultam el neki. Akkor igyon azt, felelte.”

Most a Meglepetés magazinban szerepel a népszerű színész, aki többek között A miniszter félrelépben is emlékezeteset alakított. Ha a teljes interjút el szeretné olvasni, akkor a következő címlapot keresse az újságárusnál.

Alább idézzük, mit mond a lapban Reviczky Gábor a dohányzással kapcsolatban:

„hétéves korom óta dohányzom. Most is elszívok naponta egy-két dobozzal. A professzor azt javasolta, csökkenteni kellene az adagot, de teljesen nem hagyhatom abba a cigarettázást, mert a szervezetem annyira hozzászokott a méreghez, hogy ha leszoknék, nagyon rövid időn belül meghalnék.”

A színész egy másik kedvenc témáját, az okkultizmust is említi az interjúban, ezzel kapcsolatban azt meséli, hogy édesanyja szellemét látta, sőt, a felesége beszélni is tudott a túlvilágról visszatérő anyóssal. Reviczky Gábor azt mondja, hogy hiszi is meg nem is ezeket a dolgokat, mindenesetre...:

„olyan csillagkapu volt aznap nálunk, több családtagunk leérkezett közénk. Rendkívüli dolognak tartom, hogy részese lehettem egy ilyen természetfeletti jelenségnek.”

Reviczky Gábornak egyébként azt jósolták az interjú szerint, hogy 79 évig fog élni. Ha ez igaz, akkor legalább 2028-ig nem kell aggódnia.

(Kiemelt kép: Reviczky Gábor Instagramja)