Reviczky Gábor nagy bejelentése a csontrákjáról: A kemó még a normál sejtek között is egy kis rendet csinált

Videón Reviczky Gábor megrázó vallomása!

2023. december 6., 08:54

Szerző:

A kedd esti Tények Pluszban Reviczky Gábor nagy bejelentést tett: legyőzte a rákot. A 74 éves színésznél csontrákot és áttéteket diagnosztizáltak, de vállalta a kemoterápiát és meggyógyult, pedig a cigarettát sem tette le.

A friss riportban a következőképpen emlékszik vissza a diagnózisára és az azt követő időszakra. Azt mondja, hogy az első három kemoterápiát szinte egy vitamininjekciónak érzékelte, aztán a következő kettő már nehezebb volt, a hatodiktól viszont nagyon beteg lett. Így fogalmaz:

„azért vállaltam be a kemót is, mert a PET-CT-n derült ki számomra is, hogy itt bizony komoly dolog lesz, és az egy nagyon csúnya halál a csontrák, mivel csontos áttéteim vannak. Vagyis voltak, gondolom én, mert a hatodik, rettenetes erős kemó az szerintem az összes rákos sejtet… és még a normál sejtek között is egy kis rendet csinált.”

Az interjú egyik legkülönlegesebb részlete, amikor arról számol be, hogyan fogta el egyszer csak az érzés, hogy meggyógyult. A következőképpen írja le a történteket-érzéseit:

„kint ültem a teraszon és éreztem, hogy körülvett egy nagyon erős energia. Ilyet én még nem éreztem. Egy nagyon erős sugárzást éreztem magam körül, és egyszer csak átment színbe is. És egy narancsszínű ív vett körül, és tudtam, hogy meg kell köszönnöm. Egyszer csak megszólal egy hang, hogy »meggyógyultál!«. Hát teljesen meg voltam döbbenve. Hallottam én már hangosan gyerekkoromban ilyesmit. És azt mondta: »Thot vagyok«.”

Reviczky Gábor azt mondja, úgy érzi, a bölcsesség, a tudományok és a mágia egyiptomi istenével, az orvosok patrónusával, Thottal léphetett kapcsolatba, aki már gyerekkora óta kíséri őt, azóta, hogy édesanyja öngyilkos lett. A színész azt mondja, hogy előző életében többször volt Egyiptomban pap, azaz egyben tudós is.

(Kiemelt kép: TV2/Tények)