L.L. Junior megdöbbentő dolgot mond a válópere végkimeneteléről

L.L. Junior azt mondja, hamarosan most már véget ér a válóper, de...

2023. szeptember 13., 07:35

Szerző:

Jó ideje zajlik L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válópere. A héten újabb tárgyalásra került sor, és a rapper azt mondja, ezzel most már a célegyenesbe került az eljárás, azaz közel már a minden részletre kiterjedő megállapodás. Bár a korábbi nyilatkozatok komoly ellentétet sejtettek a volt házasfelek között, úgy tűnik, ez most elsimulni látszik.

„Úgy érzem, hogy egyre közelebb vagyunk a megegyezéshez. Úgy érzem, ez egy nagy horderejű, rengeteg pontból álló szerződés, megállapodás. Lili életkorát figyelembe véve és az érdekeit szem előtt tartva, mindkét fél számára. A vagyoni, családi, mindent-mindent szeretnénk együtt ezúttal lezárni és nem húzni sokáig. Úgyhogy abszolút látom, hogy a másik fél is nagyon-nagyon, tehát mindkét fél abszolút hajlandó”

– mondta az eljárás jelenlegi állásáról L.L. Junior a Tények Plusz című műsornak.

A TV2 alább megtekinthető riportban az a meglehetősen meglepő dolog is elhangzik, hogy a rapper szerint igazából nem is olyan fontos, hogy mi lesz ebben a régóta készülő megállapodásban, hiszen az élet biztosan úgyis felül fogja írni az egyezséget:

„szerintem nem hiába vette a magyar alkotmányjog külön a vagyon-, és a családjogot. A vagyon az sima matek, abban abszolút nincs gond és a gyerek is már megegyezni látszik. Már csak órák, átadás-átvétel, ilyen dolgok vannak, amit igazából az élet úgyis felül fog írni, és életünk végéig egymásra fogunk számítani, mint két szülő. Mindig szülő társak leszünk, és mindig ott leszünk egymásnak.”

Arról nincs hír, hogy a válóper kimenetelére hatással van-e így a célegyenesben, hogy az édesapa ellen a Petőfi hídi gyorshajtás miatt a hírek szerint eljárás indult.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)