L.L. Junior kitálalt exéről, Körtvélyessy Kingáról: Nagy a düh, nagy a dac

Körtvélyessy Kinga már nem is hajlandó szóba állni L.L. Juniorral, csak az ügyvédeken keresztül érintkeznek.

2023. május 26., 07:51

Szerző:

Ma, azaz pénteken este új résszel jelentkezik a Frizbi című műsor, és Hajdú Péter eheti vendége L.L. Junior lesz. Az adásból már most meg lehet nézni egy előzetest, valamint a Bors további részleteket közöl az éppen válófélben levő rapper nyilatkozatából.

A műsorban a Fekete Vonat rappere többek között arról is beszél, mennyire elmérgesedett köztük a viszony második feleségével, Körtvélyessy Kingával, akivel most közös gyermekük elhelyezésének tárgyában pereskednek.

„Kinga azzal indokolja, hogy szerinte csak nála kell lennie a gyereknek, hogy még soha nem volt az anyukája nélkül, soha nem aludtak külön. Holott sok közös barátunk vigyázott már rá éjszaka. Illetve azt is mondja, hogy én nem tudom ellátni Lilit, vagyis képtelen vagyok rá”

– többek között ezt említi L.L. Junior az interjúban, hozzátéve, hogy videókat kellett beküldenie a bíróságra, hogy bizonyítsa, hogy be tudja pelenkázni a gyermeküket.

Felesége érzéseiről így beszél:

„most még nagy a düh, nagy a dac, nagy a kimértség felém. Csak az ügyvédeinken keresztül kommunikálunk. Hiába kérem, hogy üljünk le közösen, írjunk egy vázlatot. Csak azt a választ kapom, hogy az ügyvéd küldje át.”

A teljes interjút ma este 7-kor publikálja majd Hajdú Péter a Frizbi YouTube-csatornáján, L.L. Junior addig is elment borbélyhoz.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)