L.L. Junior elcsukló hangon beszélt a gyermekelhelyezési per eredményéről: Lacikának már csak egy testvére maradt

L.L. Junior és volt felesége, Körtvélyessy Kinga jelenleg pereskednek közös kislányuk elhelyezése tárgyában.

2023. május 22., 07:54

Szerző:

L.L. Junior a hétvégén számolt be arról, hogy a múlt csütörtökön megkapták a bíróság végzését. A rapper és volt felesége, Körtvélyessy Kinga közös gyermekük elhelyezése miatt ment a bíróságra, és most kiderült, mi lett a hatóság ideiglenes döntése, amely szeptemberig érvényes.

Ennek értelmében a nyáron a következőképpen alakul majd Lili és édesapja kapcsolattartása.

„Először heti kétszer lehet nálam, aztán alvással együtt, utána, a harmadik szakaszban pedig heti két éjszakát tölthet nálam”

– mondja L.L. Junior.

A rapper az interjúban többek között a következőkkel indokolja, miért szeretné, hogy kislánya heti három napot vele tölthessen: hiszen Lilinek van egy féltestvére, Laci. L.L. Junior kisebbik, balesetben elhunyt fiára, Dávidra utal elcsukló hangot az alábbi nyilatkozatban:

„Annyit szeretnék, ha a kislányom legalább heti három napot lenne velem úgy, hogy a testvérével együtt nőhessenek fel. Lacikának már csak egy testvére maradt, és szeretné tartani a kapcsolatot a kishúgával”

– nyilatkozta a rapper a Blikknek.

A rapper a hétvégén az alábbi poszttal is arra hívta fel követői figyelmét, hogy töltsenek együtt minél több időt a szeretteikkel.

„Töltsetek minél több minőségi időt a szeretteitekkel, mert tudjátok, milyen rövid az élet, és minden percért kár, amit mosoly nélkül tölt az ember”

– üzeni mindenkinek L.L. Junior.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)