Évekig húzódhat a válóper: L.L. Junior a közösségi médiában kemény üzenetet küldött a feleségének

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga között egyre feszültebb a viszony. 

2023. március 9., 08:17

Szerző:

Nem csitulnak a kedélyek! L.L. Junior és a felesége, Körtvélyessy Kinga válópere akár évekig elhúzódhat, ha nem tudnak dűlőre jutni. Az énekes Dominikáról, egy Instagram-sztoriban üzent a lánya édesanyjának, amit a Blikk szúrt ki. 

„Én nem is értem, miért nem a kislányomról beszélünk, akivel csak heti kétszer beszélhetek 10 percre, mintha elítélt lennék...A pénzről pedig egyelőre csak annyit mondok, hogy utazásom napján 11 milliót utaltam el, csak úgy, papír nélkül a hölgynek, és egy csomó pénzt fog alaptalanul még kapni, ami tisztán talált pénz neki, de ő aggódik. Miközben én itt kint dolgozok és édesanyám 67 évesen is dolgozik éppen a Hunyadi piacon”

 - írta L.L. Junior aki hozzátette, hogy nem kell aggódni, mert a kislányának mindene meglesz.

A zenésznél valószínűleg akkor telt be a pohár, amikor a felesége a Blikknek nyilatkozott a tárgyalás kezdete előtt: 

„Nem is a tárgyalás miatt, hanem inkább az életem hátralevő részének alakulása miatt izgulok”

 - mondta a lapnak Körtvélyessy Kinga.

L.L. Junior a posztját úgy zárta le, hogy egyezzenek meg, és zárják le az egész témát. Az énekes egy fotót is posztolt egy fehér Range Rover terepjáróról, amit 10 hónappal a szakításuk után ajándékozott a feleségének, hogy a kislányukat biztonságban tudja vinni a bölcsibe. Hozzátette, hogy a bölcsi sem olcsó mulatság, ugyanis magánintézménybe járatják Lilit, ezért havi 200 ezer forintba kerül.

„Múlt héten 6 verziót küldtünk el a Kingának, hogy MEGKÍMÉLJÜK LILIT ÉS LACIKÁT a vihartól, ami elkerülhető, meg lehetett volna egyezni. Ő és az ügyvédje a pert választják megegyezés helyett”

- közölte L.L. Junior szintén az Instagram-oldalán.

A Blikk által megkérdezett jogi szakértő szerint akár évekig is elhúzódhat az ügy:

Két részre bontják a válópert: először a házasság felbontása és annak járulékai ügyében döntenek, ami magában foglalja a gyermekelhelyezést, a tartásdíjat és a gyermekkel való kapcsolattartást, valamint a házasság felbontását. Ezt követi a vagyonmegosztás. Ha a felek kölcsönösen megegyeznek, egy válás lehet nagyon rövid és zökkenőmentes, ha azonban nem tudnak egyezségre jutni, több tárgyalást is kitűznek, végső esetben pedig egy úgynevezett tényállásos bontásra kerül sor, amely során a bíróság dönt a benyújtott igények és bizonyítékok alapján. Rendelhetnek be szakértőt, hallgathat meg a bíróság tanúkat is. Egy olyan válásnál, ahol nincs közös megegyezés, akár 3-5 évig vagy még tovább is eltarthat, mire bírósági ítélet születik

- mondta a lapnak általánosságban dr. Fodor Katalin, válóperekre szakosodott ügyvéd.

A tervek szerint L.L. Junior áprilisban tér haza Dominikáról, ahova követte a fiatalabb szerelme, Dárdai Blanka is. Sokáig úgy tűnt, hogy szakítottak egymással, de ha így is volt, akkor most újra egymásra találtak a szerelmesek, mert már közös fotót is posztoltak.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)