L.L.Junior és Dárdai Blanka egy amerikai influenszert kértek meg, hogy videózza őket: A legédesebb pár Magyarországról

L.L. Junior és Dárdai Blanka véletlenül szólította le az amerikai nőt Dominikán.

2023. március 6., 10:36

Szerző:

Egy véletlen találkozás történetét osztotta meg April Wilks, egy kb. százezer követővel rendelkező amerikai influenszer – mint kiderült, L.L. Junior és Dárdai Blanka szólította le őt egy kéréssel Dominikán!

Az Alabamában élő influenszer a következőket írja egy friss Instasztorijában:

„ez a pár megkért, hogy videózzam le őket a TikTokra. Természetesen igent mondtam!”

A történet így folytatódik:

„aztán beszélgetni kezdtünk, és végül együtt is vacsoráztunk. Abszolút a világ legédesebb párja ők, Magyarországról, ahol mindketten híres zenészek. Csodás este volt, örülök, hogy hallhattam a történetüket, megtudhattam pár dolgot a kultúrájukról. Ha kellett, a Google Translate-et használtuk, de élveztük, hogy próbálunk beszélgetni és együtt tanulni.”

Dárdai Blanka TikTokján valószínűleg még nincs kint az April Wilks által készített felvétel, a fiatal influenszer-énekesnő legutóbbi videója ugyanis a következő. L.L. Junior most hosszabb időre a Karib-tengeri turistaparadicsomban vállalt munkát, ide ment ki utána a múlt héten új szerelme, Dárdai Blanka.

(Kiemelt kép: Dárdai Blanka Instagramja)

Hamarosan piacra dobja egyedi, TISZA X AZAHRIAH snekaer kollekcióját a Tisza cipő az Astorián található boltjában. A rajongóknak nem árt majd igyekezniük, a cipők ugyanis mindössze két napig lesznek elérhetők.