L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga válása ügyében nem várt fordulat állt be

Közben egyre biztosabbnak tűnik, hogy L.L. Junior kapcsolata Dárdai Blankával véget ért.

2023. január 31., 07:47

Szerző:

L.L. Junior néhány országosan ismert meghívottal együtt ünnepelte kisfia, Lacika 10. születésnapját. A bulit egy játszóházban tartották, ott volt G.w.M és Young G Béci is – derül ki a posztból, amit L.L. Junior az Instagramon megjelentetett a szponzorok segítségével megszervezett összejövetelről.

A fotók mutatják, hogy ott volt az ünnepelt féltestvére, L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga közös kislánya is, de az anyuka, azaz L.L. Junior exfelesége egyik képen sem tűnik fel.

Nos, a Blikk egy szemtanú beszámolója alapján azt írja, hogy Körtvélyessy Kinga pedig nagyon is ott volt, annak ellenére, hogy volt férjével nemrég beadták a válókeresetet, és a rappernek új kapcsolata is kezdődött a nyáron Dárdai Blankával. Csakhogy L.L. Junior elárulta, hogy a válóperben most halasztást kértek, és az instagramos kikövetésekből nagyon úgy tűnik, hogy az új kapcsolatnak vége.

Nincs ugyan megerősítés az érintettől (pedig kértek, de nem nyilatkoztak), de a születésnapi buliban lejátszódott jelenetek alapján az a pletyka kapott lábra, hogy lehet, hogy egyelőre mégse lesz ebből a válásból semmi. A szemtanú többek között a következőképpen fogalmaz arról, hogyan viselkedett L.L. Junior a buliban:

„többször is próbálta átölelni Kingát, apróságokkal láthatóan kereste a társaságát. A felesége, úgy láttam, távolságtartóan fogadta a viselkedését: nem veszekedtek, de nem is viszonozta a közeledést. Nekem mindenesetre nem úgy tűnt, mintha Junior nagyon el akarna válni...”

Amit L.L. Junior megerősített, az annyi, hogy elvállalt egy huzamosabb külföldi munkát, így hamarosan utazik majd.

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)