L.L. Junior és a felesége válópere: üvöltöztek egymással, a bírónőnek kellett közbelépnie

L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga sok kérdésben nem jutnak dűlőre.

2023. május 18., 13:17

Szerző:

Mint megírtuk, válik L.L. Junior és Körtvélyessy Kinga. Az egykori pár a bíróságon csapott össze ismét, de nem csupán a vagyonmegosztás miatt vannak nehézségeik, ugyanis a kislányuk elhelyezésével kapcsolatban sem jutottak közös nevezőre egyelőre. 

A Blikk információi szerint a szerdai tárgyaláson a két fél többször felemelte a hangját egymásra, ezért még a bírónő is rájuk szólt. Sőt, az is látszódott, hogy a tárgyalótermen kívül messze kerülik egymást. A bírónő arra is figyelmeztette őket, hogy ez itt most a kislányukról szól, nem a múltbéli sérelmekről.

„Vehemensek vagyunk mind a ketten, ezért volt ez régen egy szép szerelem. Nem közelítettek az álláspontjaink, ezért holnap derül ki, milyen ideiglenes intézkedést hoz a kislányunk ügyében a bíróság”

- nyilatkozta a lapnak L.L. Junior szerdán, tehát a mai napon (csütörtökön) kerül pont az ügy végére.

L.L. Junior azt is elmondta, hogy mindketten jó szülők, de mások az elképzeléseik:

„Mindketten a legjobbat akarjuk a gyermekünknek, csak épp másként. Kinga nagyon jó anya. De én is jó apa vagyok! Szerencse, hogy manapság a bíróság már nem olyan, mint régen, és most már az apák jogait és érdekeit is nézik, nem csak az anyáét”

- tette hozzá az énekes. 

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)