L.L. Junior és Dárdai Blanka már nincs együtt: ezért szakíthattak

Egyszer már pletykáltak L.L. Junior és Dárdai Blanka szakításáról, de most komolyabbnak néz ki a dolog.

2023. május 19., 07:34

Szerző:

Különösen nehéz szakasz lehet ez most L.L. Junior életében: a zenész-rapper éppen válik a feleségétől, Körtvélyessy Kingától, és most úgy tűnik, tavaly nyáron kezdődött kapcsolatának is vége.

Egyszer már felmerült, hogy szakíthattak: amikor L.L. Junior azzal ment ki hosszabb időre Dominikára, hogy a „bolond, aki sír egy lány után” kezdetű dalt dudolászta egy interjúban. De aztán kedvese, Dárdai Blanka csak utánament, és kiderült, továbbra is együtt vannak.

Most az első számú bizonyíték a kapcsolat végére a klasszikus instakikövetés. A Blikk szúrta ki, hogy L.L. Junior már nem követi Dárdai Blankát és viszont, ráadásul az énekesnő fiókjaiból eltűntek a korábbi közös képek. A lap ezen kívül egyéb dolgokat is említ, amik szintén valószínűsítik, hogy Juniorék már nincsenek együtt. A két érintett félt is megkeresték, de nem akartak nyilatkozni. Akart viszont egy informátor, aki többek között arra utalt, hogy szakítás oka az lehetett, hogy az utóbbi időben rendkívül puskaporos volt köztük a hangulat.

A szakítás okára Dárdai Blanka egy korábbi nyilatkozatából is lehet következtetni:

„nehéz életszakaszunk van. Külön-külön is vannak elintézendő dolgaink, és a minőségi idő most annyi, hogy ott vagyok vagy ő átjön, és egymással tudunk beszélgetni.”

(Kiemelt kép: L.L. Junior Instagramja)