Sallai Nóra férje teljesen összeomlott: egyetlen percre sem merik magára hagyni a barátok

Sallai Nóra férjéért is aggódnak a barátok. 

2024. október 5., 12:21

Szerző:

Mint ismert és ahogyan arról lapunk is beszámolt Sallai Nóra néhány nappal ezelőtt szenvedett súlyos autóbalesetet. A Jóban Rosszban című sorozat színésznője kisfiával igyekezett hazafelé, amikor Alsónémediben hatalmas sebességgel beléjük rohant egy BMW. 

A férje összeomlott 

Ahogyan azt portálunk is megírta Sallai Nóra és a kisfia és súlyos sérüléseket szenvedett, a gyermekkel kapcsolatban azt lehet tudni, hogy a helyszínen újra kellett éleszteni, ám azóta az állapotáról nem közöltek információkat. A színésznőről viszont napvilágot látott az információ, hogy élet-halál között lebeg, az intenzív osztályon fekszik mélyaltatásban, már több műtétet is elvégeztek rajta, a megmentése érdekében pedig irányított véradást is szerveztek, a felhívásra gyakorlatilag az egész ország megmozdult. A színésznő férje a történtek hatására érthetően teljesen összeomlott, a Blikk információi szerint az édesapát a barátok egyetlen percre sem hagyják magára. 

Mindennap bent van a kórházban 

A férfi természetesen mindennap bent van a kórházban Nórinál, csakúgy mint az édesanyja és a nővére – magyarázta a lapnak egy informátor, aki hozzátette, az egész család összetört, felemészti őket az aggodalom és a kétségbeesés. Egy másik forrás pedig elárulta, Nóra férje érthető módon most felhagyott a munkával, ebben a helyzetben nem tudna semmi másra koncentrálni, csak a feleségére és a kisfiára tud gondolni. 

Teljesen eluralkodott rajta a kétségbeesés és a fájdalom. A barátok összefogtak, megszervezték, hogy mindig legyen valaki Nóri férje mellett. Folyamatosan váltják egymást, így éjjel-nappal van társasága, mivel jelen helyzetben éjszakára sem merik magára hagyni 

– mondta az informátor. Anyát és fiát egyébként két külön kórházban ápolják, a család így a két intézmény között folyamatosan ingázik. 

Csonka András beszélt Sallai Nóra állapotáról 

Csonka András az irányított véradás részletei kapcsán a közösségi oldalán posztolt néhány napja, nem sokkal ezután pedig a Bochkor című rádióműsorban beszélt a tragikus esetről, mint mondja Nóra állapota egyelőre nem javult. 

 Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt a válságos állapot fennáll. [...] Engem Szente Vajk hívott fel és kért meg, osszam meg ezt a posztot. Nem tudom, honnan indult, de elképesztő volt megtapasztalni, hogy a szakma egy emberként ugrott, ahogy egyébként szokott is ilyen helyzetekben. Tompos Kátyánál is tapasztaltuk ezt legutóbb. Igazából ez egy rémületes dolog. Nórát személyesen nem ismerem, nem dolgoztunk együtt, de teljesen mindegy, és ha nem a kollégám lenne, hanem egy ember, akkor is össze kell tartanunk ebben a dologban

– magyarázta a színész. 

(Kiemelt képünkön Sallai Nóra, Fotó: Fem3)