Sallai Nóra állapotáról új hírek érkeztek: így van most, napokkal az autóbaleset után

Sallai Nóra ötéves kisfiáról szintén érkezett egy friss információ.

2024. október 3., 08:53

Szerző:

Az egész ország összefogott a megdöbbentő hír hallatán: pénteken autóbalesetet szenvedett és válságos állapotba került Sallai Nóra és ötéves kisfia. Egy családi látogatásról tartottak éppen hazafelé, amikor Alsónémediben bekövetkezett a tragédia. A 44 éves színésznő egy Opelt vezetett, és egy mellékutcából kanyarodott ki a főútra, amikor belecsapódott egy hatalmas sebességgel érkező BMW. A Jóban-rosszban című sorozatból, de szinkronhangként is jól ismert színésznő olyan súlyos sérüléseket szenvedett, hogy azóta is élet és halál között lebeg, a kisfiával kapcsolatban annyit lehet tudni, hogy újraélesztésre volt szükség. A BMW-ben két fiatalt találtak, akik végtagsérülésekkel kerültek kórházba.

Sallai Nóra állapota továbbra is válságos

Sallai Nóra a baleset óta válságos állapotban van, és a szükségessé vált műtétekhez vérre van szükség. Rendkívül sokan megosztották az alábbi felhívást, ami véradásra buzdít, de sajnos a színésznő továbbra sincs túl a nehezén. Csonka András a Bochkor című rádióműsorban beszélt az ügyről, és a helyzetjelentése meglehetősen aggasztó:

„Úgy tudom, hogy nem javult a helyzet, sőt a válságos állapot fennáll. [...] Engem Szente Vajk hívott fel és kért meg, osszam meg ezt a posztot. Nem tudom, honnan indult, de elképesztő volt megtapasztalni, hogy a szakma egy emberként ugrott, ahogy egyébként szokott is ilyen helyzetekben. Tompos Kátyánál is tapasztaltuk ezt legutóbb. Igazából ez egy rémületes dolog. Nórát személyesen nem ismerem, nem dolgoztunk együtt, de teljesen mindegy, és ha nem a kollégám lenne, hanem egy ember, akkor is össze kell tartanunk ebben a dologban”

– idézi Csonka András szavait a Story.hu.

Sallai Nóra és kisfia nem ugyanabban a kórházban vannak

A Blikk szintén közölt néhány további információt Sallai Nóra állapotáról: a színésznő egy budapesti kórház intenzív osztályán fekszik. Egy műtétet már végrehajtottak nála, és minden bizonnyal szükség lesz még továbbiakra, de egyelőre az orvosoknak időre van szükségük ahhoz, hogy világos legyen, mi lehet a következő lépés a gyógyításban.

A lap egy informátort is megszólaltatott, aki többek között a következőket árulta el:

„Nóri és a kisfia két külön kórházban fekszik, a család pedig folyamatosan ingázik az intézmények között.”

(Kiemelt kép: Facebook/Józan László)