Dudás Miki édesapja kómában: hatan verték félholtra egy benzinkúton – kiderült, miért támadtak rá

Dudás Miki volt kajakozó sokkoló hírt osztott meg szívszorító fotóval: íme minden, amit tudni lehet a támadásról.

2024. október 3., 07:57

Szerző:

Dudás Miki volt kajakozó döbbenetes és szívszorító történetet osztott meg az édesapjáról. 2013 világbajnok kajakozója 2021-ben vonult vissza a profi sporttól, azóta olyan tévéműsorokban láthattuk, mint például a Nyerő Páros, a Farm VIP és a Szerencsekerék. Dudás Miki idén március óta a közösségi médiától is visszavonult, most azonban egy sokkoló hírt posztot egy szívszorító képpel: édesapját még augusztus 30-án megtámadták egy benzinkúton, és azóta kómában van. Mint kiderült, egy rosszindulatú pletyka fajult odáig, hogy a szóbeszéd terjesztői fizikai erőszakra vetemedtek.

Dudás Miki édesapja válságos állapotban

Dudás Miki kedden már kitett egy posztot az édesapjáról, de azt aztán törölte, szerda este azonban a következőkkel jelentkezett:

„A tegnapi posztot az ügyvédeim tanácsára levettem. Ennek oka, hogy holnap a Fókusz és a Híradó is foglalkozik apa tragédiájával, amit 6 boxoló okozott!
Apám 55 éves rokkantnyugdíjas, csak hogy tudjátok.
Kómában fekszik, miután egy benzinkúton lerohanták.
Kövessetek, mert addig nem állok meg, amíg ezek a gyáva férgek börtönben nem rohadnak a felbujtóval együtt.”

Szívszorító kép tartozik a fentiekhez az 56 éves édesapáról, ide kattintva az Instagramon lehet megtekinteni a felvételt.

Dudás Miki elárulta, mi vezetett idáig

A kajakozó a fentiek szerint a ma esti hírműsorokban beszél majd részletesebben a sokkoló esetről, de bizonyos részleteket már a Story.hu-nak is elárult egy hosszabb nyilatkozatban. Azt idézzük, amikor a konfliktus kialakulásának okáról beszél:

„Édesapámról azt terjesztette egy nő a piacon, ahol dolgozik, hogy megcsalja az édesanyámat. Erre a hazugságra majdnem ráment a házasságuk, amit édesapám megelégelt, és szólt a nőnek, hogy fejezze be a pletyka terjesztését. Mire a nő rászabadította a testvéreit. Írásban még egy békés megbeszélésről volt szó édesapám és a nő családja között, de úgy voltam vele, hogy azért jobb, ha vele tartok. Majd a benzinkútra érkezve egyszerűen lerohantak minket. Mindent vett a kamera, kérdés sincs, mi lesz ennek az ügynek a végkimenetele, de sajnos ezzel nem kapom vissza az apukámat.”

Egyre kevesebb a remény arra, hogy az édesapa felébred még a kórházból és teljes életet élhet: Dudás Miki úgy fogalmaz, hogy az édesapját „lényegében megölték”. Édesanyja szintén rendkívül rossz lelkiállapotban van a történtek óta.

(Kiemelt kép: TV2/Mokka)