Ennyit érnek a pletykák: itt az idei Nyerő Páros igazi szereplőlistája

Egy hónappal ezelőtt kiszivárgott egy szereplőlista a Nyerő Páros 2024-es szereplőiről. Most megérkezett az RTL hivatalos bejelentése, érdemes összehasonlítani a két listát.

2024. május 26., 06:13

Szerző:

Minden évben nyáron forgatja az RTL a Nyerő Páros című realityt, és a sztárvetélkedő aztán az ősszel kerül adásba. Emlékezetes, hogy a tavalyi győztes pár Curtis és Barnai Judit kettőse lett – a rapper ezek után úgy érezte, hogy a csatorna alapembere lett. Sok minden változott azóta. De ez mellékvágány, bejelentették, hogy a reality idei évadában kik szerepelnek majd, alább találja a listát.

A kiszivárogtatott lista

Íme a lista, amiről még áprilisban pletykáltak a neten:

  1. Majka és Majoros Hajnalka
  2. Opitz Barbi és Serleg Albert
  3. Schobert Lara és Szekszárdi Tomi
  4. Metzker Viki és BSW Gaben
  5. Lukovics Tamara és Bihari Ádám
  6. Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka
  7. Hajdú Péter és Láng Eszter
  8. Visváder Tamás és Palácsik Lilla
  9. Fekete Dávid és Réka

Közülük Schobert Lara és futballista párja azóta már szétmentek, így talán még az ő hiányuk a legkevésbé meglepő az igazi listáról.

A valós lista

Szombat este a Blikk írta meg először (az „Életmód/Lélek” rovatban – ki tudja, ennek van-e üzenete), hogy az RTL a Fókusz Plusz című műsorban közzétette a Nyerő Páros 2024-es szereplőinek valós listáját.

Hát nézzük, hogy Schobert Laráékon kívül a többiek ott vannak-e rajta a fenti felsorolásból.

  1. Berki Mazsi és Kajári Zoltán
  2. DJ Jauri Győrfi Márton és Berényi Dorina
  3. Balogh Edina és Szabó Simon
  4. Miskovits Marci és Nicuta Nicoleta
  5. Herceg Dávid és Herceg-Pál Bianka
  6. Palácsik Lilla és Visváder Tamás
  7. Simon Attila és Simon Erika
  8. Hujber Ferenc és Szőke Krisztina

A szivárogtató tehát mindössze két párt talált el: Herceg Dávidék és Palácsik Lilláék tényleg szerepelni fognak a Nyerő Párosban, de a többi hét pár teljesen légből kapottnak bizonyult (kivéve, ha valamelyikük menet közben érkező meglepetéspár lesz).

A lista érdekessége, hogy Berki Mazsi párja eddig még a közösségi médiában sem volt hajlandó szerepelni párja oldalán, nemhogy egy realityben, és ugyanígy Balogh Edina és Szabó Simon sem szerepeltek még együtt párként. Viszont a szereplésük különösen izgalmas amiatt, hogy ők ketten egy TV2-es reality, a Farm VIP forgatása közben jöttek össze. Hujber Ferenc egykor felnőttfilmes modellként dolgozó párját sem igazán ismerhettük eddig, tehát az ő szereplése is különösen izgalmassá teszi majd az idei évadot.

A mostani bejelentés rendkívül korainak számít, hiszen tavaly a Nyerő Páros valódi szereplőinek listáját csak augusztus legvégén tették közzé. A Nyerő Páros forgatása mindig egy vidéki villában szokott folyni a legnagyobb titokban, eddig úgy volt, hogy a közönség a felvételek készültének ideje alatt még nem tudhatja, hogy kik tárulkoznak majd ki a hónapokkal később adásba kerülő játékban. Ezek szerint ezt a taktikát most sutba dobta az RTL, és nem titkolják tovább, hogy kik játszanak majd a Nyerő Párosban és mikor – de persze azt, hogy mi történt a játék során és ki lett a győztes, azt nyilván csak az adásból tudhatjuk majd meg az ősszel.

(Kiemelt kép: a Nyerő Páros Instagramja)