Curtis jó pénzért visszatérhet a TV2-re, de bocsánatkérésre kényszerült, mert megsértette a csatorna sztárját

Erősödnek a pletykák arról, hogy Curtis újra a TV2-n szerepel majd, de a rappernek van most egy másik ügye is.

2024. május 24., 07:59

Szerző:

Curtis, a rapper tavaly még azzal büszkélkedett, hogy az RTL alapembere lett: idén viszont a 2023-as dömpinggel szemben egy műsorban sem tűnik fel, sőt, a csatornához átment nagy riválisa, Majka. Ezek után mindenki arra számít, hogy akkor Curtis is csatornát vált és visszatér a TV2-höz... úgy tűnik, hogy erre még az idén sor is fog kerülni. Frissítés a cikk alján!

Curtis újra a Sztárban sztárban

Curtis a 2020-as Sztárban sztárban vett részt, emlékezetes, hogy az utolsó előtti adásban egyszerűen nem vett részt, amiért kizárták a versenyből. A győztes így Szabó Ádám, a második helyezett az exe, Tóth Andi lett. Most korábbi évadok emlékezetes versenyzőivel tervez úgynevezett All Stars évadot a TV2 ebből a beöltözős-éneklős vetélkedőből, és a Blikk azt írja, hogy a csatorna visszahívná Curtist is.

„Amennyiben sikerül megállapodniuk, Curtis a történtek ellenére csúcsgázsit kaphat”

– többek között ezt mondja a helyzetről egy névtelenségbe burkolózó informátor, aki azért arra is utal, hogy a csatorna nem felejtette el a rapper 2020-as ballépését, próbálják majd bebiztosítani magukat. Egyelőre nem lehet tudni, hogy Curtis elfogadja-e az ajánlatot, a legutóbbi dolog, amit ebben az ügyben mondott, az volt, hogy a TV2-től bár hívták, olyan műsorokat ajánlottak neki, amikben nem érezte volna jól magát, úgyhogy nemet mondott.

Curtis beszólt, (részben) bocsánatot kér

Úgyhogy amíg nem megy a tévézés, addig marad a rap. A napokban Curtis egy számának a szövegét posztolta az Instagramra:

„Mi atyánk, tehát hibáztam megint?
A Fél ország köpköd a másik csak legyint
Eladtam magam az ostoba szerint
A Nevem mögé bújva dőzsöl az elit
Nem vagyok Győzi se nagy Feró
Csak egy őszinte újpesti kanyhaló
Lesz itt tűz, seggnyaló…
Romantic-lemez és kandalló
Nem jött nagy cég és nem jött a tv
Én magamtól lettem senki nem kellett a VV”

A legutolsó sor a Való Világ révén ismertté vált Majkára is értelmezhető, kicsit nehezebb megfejteni, hogy mit jelenthet a kanyhaló szó vagy hogy Curtis miért írja nagybetűvel a nevem szót. Mindenesetre nem ezekből lett sértődés, hanem a Romantic nevesítéséből.

Völgyi Zsuzsi, a Romantic énekesnője hagyott egy kommentet a posztban:

„Lesz Romantic-lemez?? Mikor jelenik meg? De jó!!”

De az énekes aztán nyilatkozatot is adott arról, hogy rosszul esett neki a fenti be- vagy kiszólás, mivel személyesen Curtis mindig kedves volt vele, megpuszilta, erre most fogja, és egy számban így leszólja őket, sőt, még ki is emeli pont ezt a szövegrészletet az Instagramon. A sértődött nyilatkozatra a rapper azonnal írt egy bocsánatkérést a Farm VIP-ból is ismert énekesnőnek. Völgyi Zsuzsi ezt így meséli:

„Tőlem és Katinkától is elnézést kért, amiért a Győző iránt táplált ellenérzéseit összességében a Romantic-ra tolta.”

Völgyi Zsuzsi hozzáteszi többek között a következőket is a Borsnak adott friss nyilatkozatában:

„Rosszul [esett], hogy egy rímért beáldozta az egyébként jó viszonyunkat. Itt jegyezném meg, hogy Győző a harcostársam, a barátom, szinte a családtagom, így továbbra is tartom, hogy kiállok mellette, ha támadják.”

Frissítés!

A fentiekkel kapcsolatban Curtis a közösségi médiában tisztázta a helyzetet a következőket írva:

„Tegyük tisztába MEGINT a dolgot…!! NEM TÁRGYALOK A TV2-VEL!!! LEGALÁBB ANNYI LEHETNE AZ »újságírókban«, HOGY FELHÍVNAK ENGEM ÉS MEGKÉRDEZNEK…

Az alábbi posztban találhatóak a fentiek, ebben a cikkünkben pedig Nagy Feró meghökkentő reakciója található, hiszen őt is nevesíti Curtis a kérdéses számban.

(Kiemelt kép: Curtis Instagramja)