Videó: Curtis elmeséli, hogyan találkozott először Orbán Viktorral

Curtis arról is beszél az új interjúban, hogy az RTL-nél most összekerültek régi barátjából lett ellenlábasával, Majkával.

2024. április 16., 12:25

Szerző:

Curtis lesz az eheti szereplője a Beköltözve Hajdú Péterhez című YouTube-műsornak. A teljes adás majd péntek estétől lesz megtekinthető, de frissen került fel az internetre az adás beharangozója. Ez azzal kecsegtet, hogy a virslizős-parizerevős interjúban szóba kerül majd Majka is, akivel Curtis régen nagy barátságban volt, majd összevesztek, aztán kibékültek, aztán újra összevesztek.

Arra a kérdésre, hogy az őszre tervez-e valami tévés szereplést, az Újpest-drukker rapper nemleges választ ad, pedig tavaly nyáron még azzal hencegett rengeteg szereplésére utalva, hogy az RTL alapembere lett. Felmerül azonban, hogy most, hogy Majka átigazolt a TV2-től, az ő személyében új kulcsember érkezhet a kormányfüggetlen csatornához. Hajdú Péter erre megjegyzi, hogy esetleg az-e a helyzet, hogy nem fér meg két dudás egy csárdában. Curtis válasza erre:

„ezek szerint nem”.

Hajdú Péter azt is megkérdezi, hogy a TV2-től nem keresték-e meg Curtist, amire a rapper igenlően válaszol.

Az adásban a beharangozó szerint szóba fog kerülni egyrészt Curtis testvére, aki gyilkosság vádjával börtönben ül jelenleg, másrészt Orbán Viktor is. A rapper tavaly nyáron comingoutolt fideszesként, és most a következőképpen meséli el, hogy miért nem ment el februárban a gyerekvédelmi tüntetésre, ahol többek között Pottyondy Edina és Osváth Zsolt mondtak beszédet:

„azért nem mentem el, mert énszerintem nem arról szólt. Az egy politikai tüntetés volt és nem a gyerekek javát szolgálta. [Erre akkor jöttem rá,] amikor megláttam, hogy kik fognak felszólalni.”

A beharangozóban Curtis a következőképpen meséli el, hogyan találkozott először a miniszterelnökkel:

„a válogatott meccsre meghívtak, a félidőben kimentem, és jött egy úr, hogy »művész úr, a miniszterelnök szeretné megismerni«. Ez egy hatalmas megtiszteltetés és nyilván bementem, és egy tök jó hangulatú beszélgetés volt.”

Meglepő, hogy nemrég Nagy Ervin mesélte el, hogy a szintén fideszes édesapja hogyan találkozott Orbán Viktorral – arra a találkozóra is egy focimeccs kapcsán került sor. Itt lehet megnézni a teljes előzetest.

Azóta többször is találkoztak

Emlékezetes, hogy februárban Curtis a gyermekvédelmi tüntetés helyett ugyanazon a héten inkább Orbán Viktor évértékelőjére ment el. A Reddit egyik fórumára került fel egy poszt, ahol többi között Kubatov Gáborral és Lotfi Begivel pózol a „Nekünk Magyarország az első” felirat előtt. Zsigmond Barna Pál fideszes országgyűlési képviselő pedig a Facebookra töltött fel akkor egy szelfit a rapper-influenszerrel.

(Kiemelt kép: YouTube/Frizbi TV)