Nagy Ervin elmesélte, hogyan lett fideszes az édesapja: Orbán Viktor meghívta egy pohár sörre, és ezt mondta neki

Nagy Ervin meglepő sztori mesélt el édesapjáról és Orbán Viktor miniszterelnökről.

2024. március 14., 11:59

Szerző:

Nagy Ervin volt a Partizán című YouTube-csatorna vendége, és a csaknem kétórás interjúban rengeteg politikai téma felmerül, többek között azt is említi a 47 éves színész, hogy politikusi ambíciói nincsenek, de államférfiúi ambíciói igen.

A beszélgetésben szóba kerül, hogy miközben Nagy Ervin közismerten ellenzéki, az édesapja fideszes. Így beszél róla:

„bármi áron jóra nézi ezt a rendszert.”

Nagy Ervin azt is elmeséli, hogy az édesapja hogyan lett 1998-ban Fidesz-szimpatizáns: személyesen találkozott az akkor miniszterelnökként frissen először megválasztott politikussal. A színész édesapja fociedzőként dolgozott ekkor és a csapata a Felcsút ellen játszott, amelynek Orbán Viktor ekkor még leigazolt játékosa volt. Így meséli el Nagy Ervin a teljes sztorit:

„az Orbán Viktor meghívta egy pohár sörre. Kisapostagon volt, a Felcsútban akkor még játszott [Orbán Viktor] az első [ciklusában], 1998 és 2002 között. Az apám meg a Kisapostagnak volt akkor a vezetőedzője, futball. Félidőben [Orbán Viktor] meghívta egy sörre, és »hogy van?«, »milyen szép ez a kis falu!« Három-négy, nagy tehetséggel feltett kérdés, és az apám megvolt egy életre.”

Orbán Viktor annak ellenére maga mellé tudta állítani a színész édesapját, hogy az apuka az ellenfél csapat edzője volt. Ezzel kapcsolatban Nagy Ervin a következőket mondja:

„szerintem ebben kristálytisztán lehet érezni az Orbán tehetségét. Sose vitattam el ezt a részét. Elképesztő, hogy ehhez milyen vénája van. A második részben le is cserélték, jött a helikopter és elment. Ment dolgozni, még egyéb dolgai voltak. [Erre édesapám ezt mondta:] »ez milyen, hogy a mi miniszterelnökünk ellenünk játszik! És középpályán! És nem is rosszul!« Ha én ott álltam volna, valószínűleg én is ezt mondtam, hogy milyen emberbarát miniszterelnök, ez a nép embere. Én is ezt gondoltam '98-ban. Most már nem ezt gondolom.”

Az interjúban ezen kívül szóba kerül a Sztárbox is, ahol Nagy Ervin tavaly Árpa Attilával verekedett, aki másfél perc után kiütötte. Pedig már a legelső ütés nagyon betalált, így sokakban felmerült, hogy a meccset már ekkor le kellett volna fújni, mert így Nagy Ervin súlyos sérülést kockáztatott. Ezzel kapcsolatban a színész most így fogalmaz:

„azonnal elnézést kért tőlem a Kokó az orbitális bírói hibáért. Azzal kezdte, ahogy bejött hozzám az öltözőbe. Ott egy hiba történt. Hibák vannak, mert a bíró is ember. Benézte ezt. Jó, hogy nem történt belőle akkora baj.”

Nagy Ervin említi azt is, hogy Árpa Attila után SMS-t küldött, amiben bocsánatot kért a kiütésért. Alább tudja megtekinteni a teljes interjút.

(Kiemelt kép: YouTube/Partizán)