Csivavához hasonlította Nagy Ervin Rákay Philipet

Facebook bejegyzésben osztotta ki Nagy Ervin az őt ekéző Rákay Philipet. Szerinte a producer Gőgös Gúnár Gedeonként viselkedik és nem véletlen, hogy nem érti a pedagógusok iránti szolidaritást, ha az a legnagyobb problémája, hogy reggelente melyik aranymercijébe pattanjon be.

2023. június 6., 12:49

Szerző:

A 24.hu-n jelent meg a Párizsban már égne az egész város című videó, amelyben Nagy Ervin nyíltan kiáll a státusztörvény visszavonásáért tüntető tanárok és diákok mellett. Rákay Philip erre a közösségi médiában reagált, a színészt nagyokosnak, a tüntetést pedig politikai blöffakciónak nevezte. Erre adott most választ Nagy Ervin Facebook bejegyzésében. 

„Olyan kis harcias vagy a facebook biztonságos távolságában! Pedig pár nappal ezelőtt lett volna lehetőséged, hogy személyesen oszd meg velem a véleményedet, hiszen ott haladtál el mellettem a Haris közben. Akkor érdekes módon tovább vonultál, mint Gőgös Gúnár Gedeon. Úgy viselkedtél, mint az egyszeri csivava, aki a gazdi kezében veszettül csahol, ám mihelyt a flaszter valóságára kerül, ijedtében maga alá piszkít” 

– dobja fel a labdát a színész. Majd úgy folytatja, hogy nem véletlenül csípi a producer szemét a tanárok melletti társadalmi szolidaritást, hiszen pozíciójából adódóan nem értheti ennek fogalmát, ha reggelente azt kell eldöntenie, melyik arany színű mercijével induljon el milliókért tanácsot adni.

Nagy Ervin emellett arra is kitér, hogy Rákay Philip hiteltelen, sajátjai is kinevetik a háta mögött, „amiért késsel-villával eszed a szőlőszemet, miközben játszod a kíméletlen megmondó fiút és azt gondolod, hogy ettől tartozol az elithez”. És az sem véletlen, hogy Rákay gyerekei magániskolába járnak. 

Végezetül a színész arra is reagál, hogy a Rákay örömködik a magyar művészek külföldre vándorlásán, szerinte ezzel lett hely az olyan alkotásoknak, mint a Rákay Philip által rendezett Aranybullának, amellyel harminc év legnagyobb buktáját hozta össze. 

(Kiemelt képünk forrása: Nagy Ervin instagramja.)