Nagy Feró durván visszaszólt az RTL őt kóstolgató zenészének: Ő sztár már? Kicsit elszemtelenedett!

Nagy Feró szóba került egy dalszövegben, ezt véleményezte a Nemzet Csótánya.

2024. május 24., 08:56

Szerző:

Nagy Feró hozzá van szokva, hogy kritizálják, most a Tények Pluszban válaszolt a legújabb beszólásra a TV2-n.

Nagy Feró visszaszól Curtisnek

Győzike, illetve a Romantic mellett Nagy Feró is szóba kerül Curtis egyik friss számának a szövegében. A napokban a rapper a következő raprészletet posztolta az Instagramra:

„Mi atyánk, tehát hibáztam megint?
A Fél ország köpköd a másik csak legyint
Eladtam magam az ostoba szerint
A Nevem mögé bújva dőzsöl az elit
Nem vagyok Győzi, se nagy Feró
Csak egy őszinte újpesti kanyhaló
Lesz itt tűz, seggnyaló…
Romantic-lemez és kandalló
Nem jött nagy cég és nem jött a tv
Én magamtól lettem senki nem kellett a VV”

A legutolsó sor a Való Világ révén ismertté vált Majkára is értelmezhető, de helyette a TV2 inkább a nyilatkozni mindig kész Nagy Ferót kereste meg. A 78 éves rocker egy tévéinterjúban reagált az alábbi posztra, miközben az egyik Romantic-tag egy újságnak nyilatkozott a sértésről.

Nagy Feró: Curtis sztár már?

A Beatrice frontembere ezt mondja a legutóbbi Nyerő Páros győzteseként is ismert rapperről az alábbi videóban a rá jellemző megengedő, szerinte liberális stílusban:

„Ha engem belerakott különböző celebekkel vagy sztárokkal, akkor jogában áll, hát csinálja, én nem bánom!”

De azért Nagy Feró azt is elmondja, hogy nem tudja, mi baja lehet vele Curtisnek. A Fidesz nem kerül ugyan szóba se a riportban, se a fenti idézetben, de a raprészletben említett emberekkel nyilván nem az a baja Curtisnek, hogy támogatják a kormányt, hiszen ő maga is ott volt Orbán Viktor évértékelőjén, miközben a gyermekvédelmi tüntetésre nem ment el. Mindenesetre ha már megszólították, Nagy Feró azért csak visszaszól:

„Mi már öreg sztárok vagyunk, nem tudom, hogy sztárok vagyunk-e MÉG. De ő... Nem tudom, sztár MÁR? Vagy mi van? Amikor én beszéltem vele, akkor én teljesen normálisan beszélgettem vele.”

Nagy Feró kiemeli, hogy ő nem szólta le a rapet, elismeri, hogy mennyire népszerű műfaj ez most. És kiemeli azt is, hogy hiába hangoztatja Curtis, hogy ő magánerőből lett az, ami, a rocker ezt nem veszi be:

„Ezt a magánerőt úgy hívják, hogy Majka. Hát a Majka csinálta őt. Nem úgy van, hogy ő magától ott volt és akkor már mindent csinált. A rapperek időnként most kicsit elszemtelenedtek, úgyhogy szólok a Ganxstának, hogy rakjon rendet közöttük. Mert ő az igazi, autentikus rapper.”

Nagy Feró okfejtését továbbgondolva már csak azért is visszás Curtis rapszövege, mert ő kritizál mindenkit, aki a Való Világgal lett híres, és hát Curtis Majka révén lett híres, tehát áttételesen végső soron Curtis is a VV által hozott hírnevet használta ki a sikerhez, csak ráadásul nem a saját, hanem a barátja szereplése által szerzett hírnevet. És már csak azért is meghökkentő, hogy Curtis leszólja a realitykben szerzett népszerűséget, mert ő maga két hasonló bentlakós vetélkedőben is szerepelt az elmúlt másfél évben, a Nyerő Párosban és a Celeb vagyok, ments ki innen!-ben. Nem könnyű eldönteni, hogy Curtis szerint akkor most ciki realityben szerepelni vagy nem.

Alább találja a teljes Nagy Feró-interjút, ami némileg meglepő módon Curtis drogügyeit is felhánytorgatja, illetve kiemeli, milyen nagy viszályban vannak most megint egykori társával, Majkával.

(Kiemelt kép: TV2/Tények Plusz)