Ganxsta Zolee elárulta: nem csak egy gyermeke van

Ganxsta Zoleenak már nem csak 14 éves lánya az egyetlen gyermeke, egy fia is lett.

2022. április 7., 13:43

Szerző:

Ganxsta Zolee-ról ismert, hogy bár több komoly kapcsolata is volt, hosszú távon mégse sikerült soha megállapodnia. Most a Story magazinnak elárulta, amit eddig csak a közeli ismerősei tudtak, hogy kislányán, a 14 éves Zoén kívül egy fiúgyermeke is van.

Ganxsta Zolee az évek során mit sem változott, még 56 évesen is a rocksztárok bohém életét éli, és úgy tűnik ezen nem akar változtatni. 

„Nekem a csajok, a buli, a zene nélkül nem működne az élet. Így érzem jól magam, csak így akarok élni. Ha ez már nem megy, jöhet a temető”

– kezdte a mostanában leginkább színészként tevékenykedő Ganxsta, akit az RTL Klub Keresztanyu című sorozatának Damiljaként láthatnak a képernyőn esténként a nézők.

Ganxsta Zolee, polgári nevén Zana Zoltán azt is elárulta, hogy bár szereti élvezni az életet, és többnyire falja a nőket, de ha szerelembe esik, csak az az egy nő létezik számára. 

„Talán háromszor, maximum négyszer voltam életemben szerelmes. Az van, hogy sosem kétoldalú a dolog. A megszerzésben mindig jó voltam, bárkit megkapok, csak soha senkit nem tudok megtartani. Úgyhogy az én szívem már ripityára van törve”

– mesélte a rapper, akinek egyetlen állandó nő van az életében: volt felesége és kislánya édesanyja Móni, akivel a szerelmük szoros barátsággá alakult át az évek során. 

A rapper most a lapnak bevallotta, hogy úgy alakult az élet, hogy egykori felesége által egy kisfiút is kapott, aki bár nem vér szerinti gyermeke, de nagyon szoros köztük a kötelék.

„A kislányom, Zoé édesanyja bírta velem a legtovább, és ma is a legjobb haverom. Időközben született egy kisfia is, aki – a sors úgy hozta – engem szólít apának. Heti kétszer megyek érte az oviba, imádom, szeretem, mintha csak az enyém lenne”

– árulta el a magát mindig kőkeménynek mutató, de érző szívű Ganxsta Zolee.

Apák és gyermekeik:

Megszólalt G.w.M a trágár kirohanása után: Ne várja el senki azt, hogy lemondjak a gyerekeimről

Varnus Xavér több mint 15 éve nem beszélt az egyik fiával: ez történt közöttük

Putyin lányait új szankciókkal sújtják

(Kiemelt kép: Ganxsta Zolee Instagram-oldala)