Megszólalt G.w.M a trágár kirohanása után: Ne várja el senki azt, hogy lemondjak a gyerekeimről

G.w.M és Nagy Melanie között egyre mérgesedik a viszony.

2022. április 7., 07:51

Szerző:

Mint megírtuk, nemrégiben G.w.M a közösségi-oldalán kezdte el ócsárolni gyermekei édesanyját, akit nem túl kedves szavakkal illetett. Nem sokkal később megérkezett a válasz Nagy Melanie-tól is. A pár még mindig nem jut dűlőre a gyerekek felügyeleti jogát illetően, valamint a kommunikáció sem gördülékeny kettejük között. 

„Az egy dolog, hogy velem hogyan beszél, viselkedik, de ne várja el senki azt, hogy lemondjak a gyerekeimről! Most már biztos, hogy hivatalos úton kell rendeznünk a láthatás kérdését, mert ő kizárólagos felügyeleti jogot akar. Egy gyereknek az anyja mellett a helye, ezt aláírom, de apára is szüksége van. Az érzés, hogy ezt át kell élnie a gyerekeimnek, olyan, mintha kést szúrnának a szívembe. Nekik ebből semmit nem szabadna észrevenniük. Egy gyereket nem lehet eszközként kezelni!”

- nyilatkozta a rapper a Blikknek.

Habár a szerelem közben rátalált a zenészre, Kulcsár Edina személyében, a boldogságra mégsem lehet felhőtlen. G.w.M látja, hogy míg náluk nem működik a szakítás után a közös gyereknevelés, addig Csuti és Kulcsár Edina tudták rendezni a soraikat és a gyerekek érdekeit szem előtt tartva egy normális viszonyt tudnak fenntartani. 

„A lelkem egyik fele ragyog és a legboldogabb vagyok. Nem tudom mi lenne velem Edina nélkül, nekem ő a szövetségesem, a társam... De a másik felem romokban van, hiszen semmi sem fontosabb a gyereknél”

- folytatta a lapnak az énekes.

Exek csatája

G.w.M trágár kirohanást posztolt az exe ellen: Gonosz, rohadt nő vagy

Íme, G.w.M exének válasza a rapper trágár kirohanására

G.w.M exe kitálalt: új munka után kell néznie, hogy eltartsa a családját

G.w.M. indulatos kommentben rohant ki az exe, Nagy Melanie ellen

(Kiemelt kép: G.w.M Instagramja)