Putyin lányait új szankciókkal sújtják

Vlagyimir Putyin sokáig titkolt lányai új szankciókra készülhetnek fel.

2022. április 6., 11:20

Szerző:

Vlagyimir Putyin lányait sújtó intézkedéseket készül életbe léptetni az Európai Unió, írja a Daily Mail. Katyerina Tyihonova és Marija Voroncova hosszú ideig kerülték a nyilvánosságot, és hivatalos megerősítés továbbra sincs arról, hogy ők valóban az orosz elnök gyermekei lennének, de a világ(sajtó) kész tényként kezeli a rokoni kapcsolatot. Az orosz-ukrán háború kitörése óta az oligarchák mellett (között) nagy figyelem irányul Putyin két lányára is, egyikük minden bizonnyal Nagy-Britanniában tartózkodik jelenleg.

A szerdán javasolt és elfogadásra váró új intézkedések elsősorban az oligarchákat és bankokat veszik célba, illetve korlátozzák az Oroszországból érkező importot, minden bizonnyal kihatással lesznek az Európában élő Putyin-lányokra is. A friss intézkedések oka a bucsai mészárlás, amely nyomán Európa még keményebben kíván fellépni Oroszországgal szemben.

A két Putyin-lány magánéletéről igen keveset tudni, de az biztos, hogy Katyerina Tyihonova 35 éves és korábban az akrobatikus rock'n'roll versenyzője volt, most azonban tudósként mutatkozik be. Marija Voroncova 36 éves és endokrinológus. Arra lehet számítani, hogy a most javasolt intézkedések méginkább megnehezítik, hogy Putyin két lánya Európában élvezze rendkívüli gazdagságát, amihez apjuk révén jutottak hozzá.

Putyinról írtuk korábban

Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

Fotók - Ön felismerné? Így nézett ki a fiatal Vlagyimir Putyin, mielőtt az egész világ megismerte a nevét

Tóth Vera kritizálta Vlagyimir Putyint, ilyen durva gyalázásokat kapott érte

(Kiemelt kép: Shutterstock/Frederic Legrand – COMEO)