A britek megtalálták Putyin egyik lányát

Vlagyimir Putyin egyik lányáról a brit sajtó szellőztette meg, hogy hol rejtőzködhet.

2022. március 17., 10:20

Szerző:

Vlagyimir Putyin egyik lánya a Daily Mail információi szerint az egyike azon orosz milliárdosoknak, akik egy exkluzív Surrey-i birtokon tengetik a mindennapjaikat. A Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség vadászatot indított a Kreml gazdag embereinek vagyonára az Egyesült Királyságban. Putyin a világ egyik leggazdagabb embere. Az orosz elnök a szeretőit, gyermekeit és barátait használja fel arra, hogy brutális mértékű vagyonát elrejtse. 

Most a Nemzeti Bűnüldözési Ügynökség úgynevezett „kleptokrácia-osztaga” állítja, hogy Putyin három lányából az egyik egy Surrey birtokon él. A helyiek azt állítják, hogy az elmúlt években orosz zászlós limuzinokat láttak átszáguldani a területen, és rendszeresen helikopterek szálltak le egy golfpálya közelében. Lesia Scholey, egy ukrán származású Surrey-i aktivista a MailOnline-nak elmondta, hogy az elmúlt hónapokban megerősítették a biztonságot a birtok körül – és azt állítja, hogy a közeli erődhöz vezető nyilvános gyalogutakat elzárták a helyiek előtt.

A 68 éves Putyinnak Ljudmila Putyinával kötött házasságából két lánya van, a 35 éves Marija és a 34 éves Katyerina. Az orosz elnök és felesége 2013-ban váltak el. Putyin szerelemgyereke, Elizabeta 2003-ban született, az édesanya az elnök takarítónője, Szvetlana Krivonogikh. Krivonogikh asszony Monacóban él lányával, aki 100 millió dolláros vagyont halmozott fel röviddel gyermeke születése után.

Így segítenek a sztárok az orosz-ukrán háborúban

Meglepő felajánlást tett Korda György és Balázs Klári az orosz-ukrán háború menekültjeinek

Sebestyén Balázs elmondta, mivel lehetne véget vetni az orosz-ukrán háborúnak

Berki Mazsi hatalmas összeggel támogatja az ukrán menekült gyerekeket

(Kiemelt kép: AFP)