Megdöbbentő titok került elő a múltból arról, Vlagyimir Putyin hogyan jegyezte el a feleségét

40 éves titokra derült fény: így alakult Vlagyimir Putyin és volt felesége, Ljudmila Alekszandrovna Skrebnyeva kapcsolata. 

2022. március 17., 14:06

Szerző:

Vlagyimir Putyin orosz elnök és volt felesége Ljudmila Alekszandrovna Skrebnyeva (korábbi nevén Ljudmila Putyina) 2013-ban váltak el, 30 évnyi házasság után. 

A marca.com hírportál Putyin volt feleségének önéletrajzi könyvéből több érdekességet is átvett. Kiderült, hogy az asszony a lánykéréskor először azt gondolta, hogy a jelenlegi orosz elnök szakítani szeretne vele, ugyanis Putyin eléggé hebegve-habogva tette fel a nagy kérdést szíve akkori választottjának. 

Vlagyimir Putyin az eljegyzéskor a KGB-nél (a Szovjetunió Állambiztonsági Bizottságánál) dolgozott. Oroszország mostani elnöke akkor azt mondta szerelmének, hogy töltsék együtt életük hátralévő részét, mielőtt őt Kelet-Németországba küldik. 

„Már úgyis tudod, milyen ember vagyok”

– emlékezett vissza Putyin szavaira Skrebnyeva a 2000-ben megjelent, First Person című életrajzában.

„Általában nem vagyok valami laza. Három és fél év alatt valószínűleg már döntöttél” 

– mondta Vlagyimir Putyin a lánykéréskor. 

A könyvből az egykori házaspár első találkozására is fény derült. Kiderült, hogy amikor a hetvenes években találkoztak egy dupla randevún, Skrebnyeva nem volt túl jó véleménnyel Putyinról, mert nem volt lenyűgözve az orosz elnök akkori öltözködési stílusától. Végül 30 évet töltöttek együtt. A házasságuk alatt két lányuk született: a most 35 éves Marija és a 34 éves Katyerina. 

Ő Putyin volt felesége: 

Ezt se hagyja ki! 

A britek megtalálták Putyin egyik lányát

Berki Mazsi hatalmas összeggel támogatja az ukrán menekült gyerekeket

Katalin hercegné meglepő módon üzent az ukránoknak

(Kiemelt kép: AFP)