Majka csípős posztban vág vissza Sebestyén Balázsnak egy régi, közös fotóval

Sebestyén Balázs beszólását Majka nem hagyhatta szó nélkül. Sőt, kép nélkül sem.

2024. május 23., 11:30

Szerző:

Alább mutatjuk, Majka milyen fotót posztolt több évtizeddel ezelőttről, de előtte kell egy kis visszatekintés az előzményekre.

Majka vs Sebestyén Balázs – előzmények

Majka 2022 januárjában a következőket mondta Kolosi Péterrel, az RTL programigazgatójával kapcsolatban:

„az utolsó alkalommal, amikor nekem lejárt a szerződésem a TV2-nél, megkerestem Kolosit, hogy figyelj, most már szabad vagyok. Elmondtam, hogy engem mi érdekelt volna: az X-Faktor-mentorság, és érdekelt volna a Nyerő Páros műsorvezetése is, amire mondta, hogy azt már Balázs annyira nem szeretné csinálni. De Balázs mindenből kiszállt volna, ő nagyjából mindenre fél év után mond igent, ha mond. Aztán végül is nem jött össze.”

Akkori interjújában említette továbbá, hogy bár nem neheztel Kolosi Péterre, sőt, tiszteli őt, már csak azért sem dolgozna az RTL-nél, mert olyan emberek is vannak ott magas pozícióban, akikről a múltban már kiderült, nem tudna velük együtt dolgozni. Ehhez képest tavaly decemberben bejelentették, hogy Majka mégis átmegy az RTL-hez, és áprilisban az is kiderült, hogy a rapper mentor lesz az egy év kihagyás után idén visszatérő X-Faktorban.

A múlt héten aztán Sebestyén Balázs említette Majkát egy beszélgetésben, amit Puzsér Róberttel folytatott. A megjegyzésének van egy olyan enyhe kicsengése, hogy most, hogy ő megvilágosodott és Magyarország egyik legértékesebb celebjévé vált, Sebestyén Balázsnak már derogál bizonyos munkákat elvállalni az RTL-nél. Ezért örül, hogy amit ő nem hajlandó elvállalni, azokat a lepattanókat helyette most már nemcsak Istenes Bence, hanem Majka is megcsinálhatja majd:

„Azt nem tudom, hogy Majka leigazolása miért van. Talán hogy ne legyen a másik oldalon Zsákbamacska… De én nagyon örülök Petinek, mert eddig csak Istenes Bencét tudtam mondani, hogy most beszéltem a Bencével, hívjátok őt inkább, mert nagyon szeretné ezt a műsort, aztán gyorsan letettem. Már mondhatom, hogy »hívjátok a Majkát, ő megcsinálná!« – tehát már két nevet tudok mondani. Ugye, a Stohl átigazolt, a Gönczi szintén, alig maradtunk pasik, nem tudtam kire hivatkozni. Ott a Peti, ez tök jó, minél többen vagyunk, annál kevesebbet kell dolgoznom.”

Erre most Majka

A fenti nyilatkozat után érkezik Majka csípős, friss, csütörtöki posztja. A rapper a következőket írja:

„Egyszer szerepeltem a 3 kívánság tévéműsorban, ahol egy fiatal rajongómmal kellett találkoznom, aki tátott szájjal nézett rám… Ő akkoriban sapkát hordott és hozzá növesztett egy kis kunkor pajeszt... Remek srác volt. Ki tudja, mi lett azóta vele??”

Majka a hahotázó szmájlikkal dúsított posztban taggeli is Sebestyén Balázst. A következő kép tartozik a fentiekhez, érdemes megnézni.

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)