Istenes Bence megbánta a Sztárboxot egy fontos ok miatt – videó

Istenes Bence azt mondja, imádta a bokszos őrületet, de...

2024. január 2., 07:59

Szerző:

Istenes Bence egy hosszú évértékelést publikált az Instagramon. Egy videóról van szó, amiben arról beszél, milyen volt a számára a 2023-as év, illetve hogy mit vár, mit szeretne 2024-től.

Az RTL 36 éves sztárja azt mondja, nagyon szereti a munkáját, de egyre többet foglalkozik azzal, hogy talán túl sok időt vesz el a magánéletétől a folyamatos szereplés-dolgozás. Kiemeli, hogy bár nagyon élvezte a Sztárboxot, ennek köszönhetően július óta egyáltalán nem volt szabadnapja, és már nem biztos benne, hogy ez így megéri-e.

„Imádtam ezt a bokszos őrületet és mindent, ami körülötte volt, de elment egy évem. Júniusban volt az utolsó szabadnapom. Nem találkoztam a barátaimmal, megy el az élet mellettem. Elgondolkodom rajta, hogy nem lenne-e jobb kevesebbet dolgozni és többet élni. Szeretnék kicsit még többet élni és nem hajtani a sikereket és a munkát”

– fogalmazza meg a terveit 2024-re Istenes Bence az alábbi videóban.

Elhangzanak a következők is:

„nagyon fontos, hogy mivel töltöd az évet. Az a legjobb, amit szívesen csinálunk, de nyilván ezt nem mindig lehet megtenni. Sok kompromisszumot kell kötnöm nekem is az életben. Végig kell gondolni, mi a fontos, mennyi időt akarsz a gyerekeiddel tölteni vagy munkával tölteni. Sokszor azon gondolkodom, hogy nem éri-e meg jobban kevesebbet dolgozni, picit kevesebbet keresni, de lejjebb vinni az igényeket, többet élni.”

Hallgassa meg a teljes gondolatmenetet az alábbi posztban a play gombra kattintva!

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagramja)