Csobot Adél elgondolkodtató üzenetet posztolt Istenes Bencének: ő így áll hozzá a Sztárbox-botrányhoz

Csobot Adél közvetlenül a meccs után kommentben szólalt meg, most kitett egy teljes posztot is.

2023. november 30., 07:59

Szerző:

Közvetlenül Istenes Bence és Rácz Jenő vasárnap esti Sztárbox-meccse után Csobot Adél egy kommentben véleményezte a látottakat az ellendrukker Rubint Réka Instagramján.

„Hát minden van, csak igazság nem!”

– írta akkor Csobot Adél a meccsel kapcsolatosan.

Majdnem három nappal később, szerda este aztán egy posztot is megjelentetett egy közös, összeölelkezős fotóval. A kép Budapest belvárosában készült, ahol a pár egy reklámfilm-forgatáson vett részt. Csobot Adél a következőket írja a szerelmének egy fehér szívvel:

„Bence! Ugye tudod, hogy rengetegen vagyunk melletted, akik látunk téged, meghallunk téged és mindenféle kérdés nélkül támogatunk?!”

Istenes Bence válasza erre egy kommentben nem más, mint négy piros szív. Elgondolkodtató, hogy az ország legnézettebb műsorait vezető médiaszemélyiséget a párja azzal támogatja, hogy biztosítja, hogy látják őt az emberek. Valószínűleg nincs sok más ember Magyarországon, akit annyira sokan látnak, mint Istenes Bencét, de persze Csobot Adél itt minden bizonnyal egy másik fajta látásról beszél. Alább lehet megnézni a szóban forgó posztot.

Istenes Bence egyébként közben véleményezte azt is, amit a ringbíró mondott a meccsről utólag, hazugságnak nevezve az elhangzottakat.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)