Pottyondy Edina Istenes Bence és Rácz Jenő viszályáról: Az árjakülső imázsa mögött valójában egy gárdista áll?

Pottyondy Edina a legfrissebb videójában kifigurázza, hogy Istenes Bence tévedésnek nevezte, hogy rasszista beszólást tett ki az Instagramjára.

2023. november 28., 11:02

Szerző:

Pottyondy Edina keddenként jelentkezik új videóval, és a maiban a szuverenitástörvény és a nemzeti konzultáció mellett a Sztárboxról is szó van.

„Istenes Bencével szemben felmerült a gyanú, hogy a toleráns világpolgár, a tökéletes németnyelv-tudás és az árjakülső imázsa mögött valójában egy gárdista áll. Ugyanis az RTL sztárja az Instán megosztott egy kommentet, ami cigányozta Rácz Jenőt és arra biztatta Istenest, hogy verje össze a séfet. Istenes azzal magyarázta a primitív, rasszista uszítást, hogy figyelmetlen volt. És különben is, ez csak egy pici komment, nem kell túlfújni a dolgot. Szegény Bence! Hát nehogy figyelmetlenségből magára tetováltasson egy iciri-piciri horogkeresztet, mert azért ahhoz elég figyelmetlennek kell lenni, hogy egy kétsoros üzenetben ne tűnjön fel valakinek a »verjed össze a kis cigány törpét!« rész, ami a hozzászólás nagyobbik fele. Mintha nem tűnne fel valakinek a Kossuth téren a Parlament! Mintha a kormány azt mondaná, hogy eszükbe sem jutott, hogy a bábjátékos, a háttérből machináló zsidó milliárdos alakja kísértetiesen emlékeztet a '30-as évek náci propagandájára! Az RTL a cigánytörpézést úgy kommentálta, hogy ez egy hiba. A piac második kereskedelmi tévéje lassan egyházi státuszt fog kapni a NER-ben, olyan megbocsátó a hibákkal kapcsolatban.”

Pottyondy Edina itt említ néhány RTL-es botrányt az elmúlt egy évből Sebestyén Balázsék gyerekalázásától kezdve Osváth Zsolt megalázásáig, illetve kiemelve, hogy Kabát Péternek szintén megbocsátotta a csatorna a csoportszexes botrányt: annak idején egy csapattársa rávett egy lányt, hogy 15 férfival szexeljen egyszerre.

„Összeesküvés-elmélet azt gondolni, hogy igazából egy megrendezett cicaharcot, egy jól felépített promóciós kampányt láttunk? Nem, nem, nem, én ezt az RTL-ből nem nézem ki, ahogy azt sem, hogy szándékosan csalták el a meccset Rácz Jenőnek”

– mondja zárszóként Pottyondy Edina a témában. Alább lehet megtekinteni a teljes videót.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)