Istenes Bence először nyilatkozott Rácz Jenőről a meccs óta: Aláírtam a halálos ítéletemet

Istenes Bence azt mondja, nem bán semmit, szerinte van oka annak, hogy ennek az egésznek így kellett történnie.

2023. november 28., 12:19

Szerző:

Istenes Bence benne lenne egy egy visszavágóban Rácz Jenő ellen, erősítette meg a műsorvezető az RTL-en a Reggeli című programban. Ez volt a válasza az első kérdésre az első élő interjúban a meccs estéje óta:

„benne lennék, nagyon csodálkoznék, ha Jenő benne lenne, de én benne lennék, igen. De csak akkor, ha az tényleg a bokszról szólna. Mert sajnos nagyon sok minden másról szólt ez a mérkőzés, többek között az én hibámból természetesen, belátom. [...] Az igazságérzetemet nagyon sok minden zavarja.”

Az egyik dolog, ami zavarja őt, és erről közvetlenül a meccs után is beszélt: állítása szerint Rácz Jenő sértő-trágár kifejezésekkel illette őt a meccs során végig. Istenes Bence a következőképpen foglalja össze, hogy szerinte mi történt a múlt héten arra válaszolva, hogy mintha meglepődött volna, hogy Rácz Jenő úgy áll hozzá a meccshez, ahogy:

„zavart-e, hogy lefogott, meg hogy szabálytalanságok voltak a meccsen? Alapvetően nem, nem zavart. Ahogy a Jenő is mondta, egy kis mocsok benne van ebben a sportban. Még a szájalás sem érdekelt volna, ha három nappal azelőtt nem csinál ugyanilyen dologért egy óriásbotrányt és kiáll, hogy: »ezt nem lehet, ilyet nem lehet csinálni, nem lehet hibázni, ez gyűlöletkeltés, kirekesztés!« Bocsánat, a cigányozás miben más, mint a buzizás a ringben? Szerintem ez a kettő ugyanaz. Igazából én adtam a kést a kezébe azzal, hogy ez az Instagram sztori véletlen kikerült, és igazából csak magamra haragudhatok. Abban a pillanatban, hogy ez az Instasztori véletlenül kikerült, mondom ezt utólag, ott aláírtam a halálos ítéletemet, és ezen a meccsen én nem nyerhettem. A világ rendje miatt ez így volt kerek.”

Miller Dávid műsorvezető megjegyzi, hogy úgy tudja, hogy Istenes Bence részben azért vállalta el a Sztárboxot, mert már szabadulni akart a nagymamakedvence-imázstól. A műsorvezető megerősíti, hogy ez így volt:

„akartam egy kis koszt, csak abba nem gondoltam bele, hogy a kosz nem válogat, a kosz az kosz lesz. Az egyszer csak jön és bekoszol téged, és nem olyan kosz lesz, amire vágytál.”

Istenes Bence azt mondja, hogy ha rossz történik velünk az életben, akkor fogadjuk el és tanuljunk belőle. Alább nézheti-hallgathatja meg a teljes interjút.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)