Istenes Bence visszavágót akar Rácz Jenővel, hát megkapta

Rácz Jenő is nyilatkozott a vasárnap esti meccsről, illetve arról, hogy Istenes Bence benne lenne egy visszavágóban.

2023. november 29., 07:54

Szerző:

Istenes Bence Skype-on keresztül adott interjút kedd reggel a Reggeli című műsorban az RTL-en, majd Rácz Jenő személyesen jelent meg a stúdióban, hogy reflektáljon a példátlan visszhangot kiváltó mérkőzésre.

Istenes Bence kedd reggel azt nyilatkozta, hogy benne lenne egy visszavágóban:

„benne lennék, nagyon csodálkoznék, ha Jenő benne lenne, de én benne lennék, igen. De csak akkor, ha az tényleg a bokszról szólna. Mert sajnos nagyon sok minden másról szólt ez a mérkőzés, többek között az én hibámból természetesen, belátom. [...] Az igazságérzetemet nagyon sok minden zavarja.”

Nos ezek után megkérdezték Rácz Jenőt, hogy ő mit szól az a visszavágó felvetéséhez, és a következőket mondta, be is teljesítve Istenes Bence jóslatát meg nem is:

„ott volt a lehetőség, de hogyha ennyire ragaszkodik hozzá, akkor csináljuk azt, hogy ez a visszavágó ez megtörtént. Nyert, gratulálok neki, 1-1, és bontson ki otthon egy pezsgőt és ünnepelje meg magát.”

Az alább megtekinthető interjúban Rácz Jenő egyébként arra is reagál, hogy Istenes Bence sértő trágárságok kiabálásával vádolta meg. Erről a következőket mondja:

„azt mondja, hogy én csúnya dolgokat mondtam, azt viszonylag rágalmazásnak veszem, mert akkor bizonyítsa be.”

Nyilván Rácz Jenő is jól tudja persze, hogy bebizonyítani azok után nyilván nem lehet semmit, hogy a meccsről készült videófelvételről sem egyértelmű, hogy elhangzott-e ilyesmi, sőt, még a ringben jelen levő bíró is azt mondja, hogy még ő sem hallott semmit a hangzavartól.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)