Döbbenetes fordulat Istenes Bence és Rácz Jenő Sztárbox-viszályában: mindketten posztoltak

Több, mint egy hete dúl a rasszista komment miatt kipattant viszály Istenes Bence és Rácz Jenő között.

2023. december 1., 17:23

Szerző:

A múlt héten Istenes Bence egy csomó neki érkezett kommentet posztolt, amik leendő Sztárbox-ellenfelét, Rácz Jenőt gyalázták. Ezek között volt egy rasszista komment is, amiből nagy botrány lett, ami csak még jobban elmérgesedett vasárnap este, amikor Istenes Bence nem volt hajlandó az általa elvesztett meccs után kezet fogni Rácz Jenővel.

Nos, két nappal a Sztárbox következő adása előtt a két érintett egy-egy posztot tett közzé az Instagramon. Rácz Jenő a következőket írja:

„sokan nem tudjátok, de 3 nappal a meccsünk után meghoztam egy döntést… Volt bennem egy belső hang és a szívemre hallgattam! Írtam a Bencének egy sms-t, hogy tudom, hogy kemény időszakon vagyunk túl, viszont emberek vagyunk és ha tudunk egymásnak tiszteletet megadva beszélni, akkor szívesen felhívom! Szerencsére ez a belső hang a Bencében is megszólalt és ahogy láthatjátok a képen, összehoztunk egy személyes találkozót, hogy megbeszéljük a nézeteltéréseket és a vitákat! Örömmel tudatom a szurkolóinkkal, hogy sikerült mindent megbeszélni, bocsánatot is kértünk egymástól az esetlegesen okozott negatív dolgok miatt. Innentől kezdve nem ellenségek, hanem ellenfelek lettünk! Köszönöm, hogy méltó ellenfelek lehettünk egymásnak, innentől kezdve minden más médiatörténelem marad… Kérjük a mélyen tisztelt sajtó munkatársait, hogy tartsák tiszteletben, hogy a továbbiakban nem kívánunk a nyilatkozni a témában. Közeledik a szeretet ünnepe, szeressétek egymást!”

Van hozzá közös fotó is.

Istenes Bence pedig ezt írja:

„szeretnék elnézést kérni mindenkitől, akit esetlegesen bármivel megbántottam az elmúlt hónapokban! Szórakoztatni szerettem volna és minél népszerűbbé tenni ezt a sportot újra hazánkban, de olyan szinten szenvedélyemmé vált a box és bestenkelt, hogy hoztam rossz döntéseket. Most, hogy eltelt pár nap a meccs óta és tiszta fejjel, kívülről látom magam, tudom, hogy nekem is nagy felelősségem van abban, hogy idáig jutott ez a sztori és ezt őszintén sajnálom. Hála istennek Jenő is úgy gondolta, hogy ezt személyesen kell megbeszélnünk, mert ennek a felhajtásnak már semmi köze a boxhoz, pedig mindketten tiszteljük ezt a sportot. Átbeszéltük, hol csúsztak el a dolgok, bocsánatot kértünk egymástól, részünkről ez a téma le van zárva! Remélem, lesz még alkalom egy visszavágóra, ami tényleg csak a boxról szól. Legyen ez példa mindenkinek, hogy a legnagyobb vitákból is van kiút, mindent meg lehet beszélni! Liebe, Love, Peace!”

Kíváncsiak vagyunk, hogy itt valóban vége-e történetnek, mindenesetre nagyon úgy néz ki, hogy igen.

(Kiemelt kép: RTL/Sajtóklub/Sztárbox)