Videó: Istenes Bence és Csobot Adél ebben az álomházban kezdtek új életet, és egy fontos dologra is fény derült

Istenes Bence és Csobot Adél októberben költöztek be a balatoni házukba.

2023. december 18., 14:12

Szerző:

Csobot Adél és Istenes Bence a gyerekeikkel két hónappal ezelőtt költözhettek be a balatoni otthonukba. A pár most a Youtube-on megmutatta, hogyan néz ki az álomházuk belülről. A tévés még a konyhába is betekintést engedett, sőt a videó címe is az lett, hogy „Istenes séf bemutatkozik”.

„Gyerekek, csoda történt! Konkrét csoda, mutatom: elkészült a konyha! Én ezt el se hiszem. Kettő hónap után ki tudunk pakolni végre! Október 11. van, a festők 10 perccel ezelőtt végeztek, soha többet nem akarom őket látni, elmondtam nekik. Kedvesek, imádom őket, de tudják, hogy miért mondom. Bekerült az összes beltéri ajtó, minden ajtó és térelválasztó, kész van a konyha, kész van a gardrób, ma kipakoltam a ruháimat, felemelő érzés volt tényleg, végre nem bőröndből kell élnem”

– mondta a videóban Istenes Bence, amit a Blikk szúrt ki.

A felvétel végén a konyha is látható, valamint a pár elárulta, hogy külön örülnek annak, hogy most már semmilyen munkás sem jár hozzájuk, ugyanis volt olyan, hogy tele volt a ház reggelente, amikor a gyerekeket is intézniük kellett.

A tévés egyébként nagyon otthonosan mozgott a konyhában. Talán Istenes Bence jövőre a Sztárbox helyett már A Konyhafőnökben akar majd bizonyítani? Nos, az biztos, hogy ott sem kerülné el Rácz Jenőt a népszerű műsorvezető, akivel az elmúlt hetekben nem volt felhőtlen a kapcsolatuk, de a végére csak kibékültek.

(Kiemelt kép: Istenes Bence Instagramja)