„Rád küldöm az egyik emberemet” – Majka nem hajlandó Molnár Áronnal bokszolni, hihetetlen kit ajánlott maga helyett

Molnár Áron ajánlatát Majka inkább elutasította.

2024. április 8., 08:30

Szerző:

Molnár Áron a hétvégén kihívta egy bokszmeccsre Majkát. A színész a tavalyi Sztárboxot nyerte meg, míg a rapper 2004-ben bizonyult a legjobbnak a mezőnyében. Az RTL-hez igazoló műsorvezető azonban elutasította az ajánlatot, és Sebestyén Balázst ajánlotta maga helyett.

„Szevasz, Majka! Hallottam, hogy visszaigazoltál az RTL-hez. Ezt nagy örömmel láttam és olvastam, mert így van lehetőségem, hogy kihívjalak téged egy bokszmeccsre, hogy a 2004-ben megnyert Sztárbox bajnoki övedet elnyerhessem tőled! A tét természetesen az én bajnoki övem is. Remélem, hogy van benned kraft, vagányság és bátorság, és kiállsz ellenem a Sztárbox új évadában egy meccsre! A producerek nyitottak, úgyhogy most már csak a te döntéseden múlik, hogy beleállsz ebbe a sztoriba, vagy sem. Úgy hallottam, hogy kajak csávó vagy, remélem, hogy nem futamodsz meg! Várom a válaszod és bízom a tökösségedben, lássuk, mit tud egy ózdi gyerek egy vajdasági gyerek ellen!” 

– mondta Molnár Áron, aki a posztjában meg is jelölte Majkát.

Majka a Facebook-oldalán reagált Molnár Áron ajánlatára:

„Áron! Az ég áldjon meg! Hát, most ezt hogy? Vasárnapra ezt mér' találtad ki? Ember! Most jövök a templomból!”

 – kezdte a rapper a bejegyzésében, amivel Orbán Viktor egyik híres mondatát ismételte el.

„Na, de most komolyan… Drága testvérem! Végignéztem a bokszos pályafutásod, igazán imponáló volt. Elhiszem, hogy tüzet kaptál, mert tényleg jól állt a pifff-pufff, de sok akadályba ütközik hogy mi egymásnak essünk. A legnyomósabb érv, hogy nekem 2024-re annyi munkám van, hogy esélytelen lenne felkészülnöm ellened olyan szinten, amivel megnyugtatóan sétálnék be a ringbe. Ahhoz, hogy kiporoljam a feneked, minimum 6-7 hónap felkészülésre lenne szükség, heti 5 nap edzéssel, ami az én időbeosztásom mellett meg Tom Cruise-nak se sikerülne a Mission Impossible 8-ban. Persze, lehetnék olyan is ,aki felmarkolna egy zsák pénzt, szarna mindenre, és az első menetben hanyatt vágja magát, de az nem én vagyok. Ha már elvállaltam valamit, megcsinálom rendesen… És ezt nem tudnám” 

– folytatta a rapper, majd végül beajánlotta Sebestyén Balázst maga helyett. 

„Ha akarod, viszont rád küldöm az egyik emberemet, mert régóta a begyében vagy. Sebestyén Balázsnak hívják és semmi dolga sincs azon kívül, hogy a kakassal kel reggel. Délután pont el tud menni felkészülni. Nekem, azt hiszem, mondta is egyszer, hogy nem nagyon csíp téged”

– jelentette ki a népszerű zenész.

(Kiemelt kép: Majka Instagramja)